BJELINA FOTOGRAFIJA KOJU BI SVI RADO DA VIDE! Od 1984 godine pa sve do danas, OVA SCENA VEČNO ĆE DA TRAJE! (FOTO)
Dragan Bjelogrlić, Foto: Youtube

fdu

BJELINA FOTOGRAFIJA KOJU BI SVI RADO DA VIDE! Od 1984 godine pa sve do danas, OVA SCENA VEČNO ĆE DA TRAJE! (FOTO)

Iako nisu svi toliko aktivni na društvenim mrežama, sreća po nas Bjela jeste

Objavljeno:

Dragan Bjelogrlić samo je jedan od članova čudesne klase Fakulteta dramskih umetnosti profesora Vladimira Jevtović

Naš poznati glumac, a sada i producent završio je Fakultet dramskih umetnosti i to u klasi koja se smatra jednom od najboljih koji je taj fakultet imao. Neki sa sigurnošću tvrde da je generacija 1984. najuspešnija generacija koju je iznedrio ovaj fakultet. Da li se slažete?

Pripadnici čuvene dvanaestorke su Dragan Bjelogrlić, Srđan Žika Todorović, Vesna Trivalić, Mirjana Joković, Vesna Stanojević, Milorad Mandić Manda, Slobodan Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Dušanka Duda Stojanović, Branka Pujić, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.

Svo dvanaestoro imaju veoma zapažene karijere.

1 / 6 Foto: draganbjelogrlicbjela/Instagram

Iako nisu svi toliko aktivni na društvenim mrežama, sreća po nas Bjela jeste. On s vremena na vreme voli da objavi po koju fotografiju iz privatnog života ili da oživi neku davno zaboravljenu i time oduševi pratioce.

Ovog puta to je uradio fotografijom sa svojim kolegama sa klase i poručio da oni traju od 1984. pa sve do danas i trajaće još dugo. Legendarni glumci su se okupili na svadbi ćerke Anice Dobre, Mine Sovtić.

Na fotografiji koja je privukla pažnju nalaze se legende srpskog glumišta. Vesna Trivalić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele i Bjela. Svi oni imaju nestvarne karijere i bezbroj uloga po kojima ih publika pamti, a verujemo da će ih biti još mnogo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.