ONA JE BILA VELIKA LJUBAV JOVICE VUKOTIĆA: Skrivali su dugo vezu sa njim je planirala i brak, POZNATA JE LEPOTICA!
Foto: Instagram

niste znali!

ONA JE BILA VELIKA LJUBAV JOVICE VUKOTIĆA: Skrivali su dugo vezu sa njim je planirala i brak, POZNATA JE LEPOTICA!

Jovica je inače bio poznat kao vođa ozloglašenog "škaljarskog klana" iz Crne Gore

Objavljeno: 11:55h

Manekenka Dejana Živković mesecima je poricala da se pomirila sa ubijenim ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem, koji je bio uhapšen u Turskoj.

Za "Blic" je tada ponovo demantovala da ima ikakve veze sa njim, a tada je na njegovom suđenju u Beogradu rekla da je njegova nevenčana supruga, poljubila ga i suđenje pratila sa njegovim ocem.

Zgodna manekenka vezu sa Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan.

Jovica Vukotić je bio uhapšen u turskom letovalištu Antalija sa falsifikovanim makedonskim pasošem na ime Georgije Andonov i već sutradan je deportovan u Srbiju, a sada se nalazio u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

On je inače bio poznat kao vođa ozloglašenog "škaljarskog klana" iz Crne Gore, koji godinama ratuje sa "kavačkim klanom" i u njihovom sukobu, u poslednjih nekoliko godina, život je izgubilo nekoliko desetina osoba.

Vukotiću se sudilo u Srbiji zbog falsifikovanja pasoša, ali se sumnja da je spisak njegovih zločina mnogo veći i brutalniji.

Dejana Živković u Jovicu se zaljubila pre četiri godine, ali je u početku krila da su u vezi, te su se u medijima pojavljivale informacije da je njen izabranik "biznismen iz Kotora". Međutim, ubrzo je obelodanjeno o kome se radi, a nekoliko meseci nakon što su otpočeli romansu Jovica je prvi put bio uhapšen, kako bi bio upućen na izdržavanje jednogodišnje kazne zbog pokušaja ubistva pomaganjem.

Manekenka je od samog početka bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo sa njim je planirala i brak. Tada ga je posećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid. Spekulisalo se da je razlog bila druga žena.

Dejana se nedavno udala za Filipa Simovića, biznismmena, s kojim je dobila sina Lava.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

00:08

SRPSKA MANEKENKA ZAPALILA INTERNET: Dejana Živković otkrila koliko plastičnih operacija je imala i svi ZANEMELI u studiju

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.