POSLE RAZVODA OD ALAČA DUGO NIJE NIKOG LJUBILA:Vesni Čipčić je ovaj muškarac vratio osmeh na lice, ŠOK KO JE I ŠTA
Foto: Vladimir Šporčić, Petar Đorđević

opa

POSLE RAZVODA OD ALAČA DUGO NIJE NIKOG LJUBILA:Vesni Čipčić je ovaj muškarac vratio osmeh na lice, ŠOK KO JE I ŠTA

Emotivni život Vesne Čipčić prava je enigma

Objavljeno:

Nakon što se razvela od Aleksandra Alača, emotivni život Vesne Čipčić postao je prava enigma za medije. Dramska umetnica o razlazu od kolege i oca svoje dvoje dece Ivana i Anje nije želela mnogo da govori, a godinama kasnije kada bi joj neko spomenuo novu ljubav tvrdila je da za to još uvek nije spremna.

Koliko je vremena jednoj ženi potrebno da zaboravi dve decenije braka i okrene novi list to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ipak čini se da Vesna pripada redu dama koje ne zaboravljaju tako lako, samim tim i rane teže leče.

Retko se Vesna godinama unazad mogla i sresti u muškom društvu. Kada završi s poslom u pozorištu ili sa snimanjem najradije je odlazila kući, gde je volela da se osami i provodi vreme uz čašu vina i knjgu. Po svemu sudeći, tačnije sudeći prema najnovijim "Instagramu" fotografijama glumičine naslednice, to se iz nekog razloga promenilo.

Zapravo, glavni krivac za Vesninu promenu tom pogledu je njen kolega Dubravko Jovanović, koji joj je inače i kum, a koji je uspeo da je ubedi da svoj širok osmeh, energiju i duhovitost ponovo počne sa drugima da deli. Sa Dubravkom nakon niza godina karijere Vesna je po prvi put stala i pred kamere, a svega par kadrova bilo je dovoljno da njeni fanovi zaključe da za umetnicu tek sledi divno poglavlje, a ko zna možda i nove ljubavi.

1 / 3 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

01:39

VESNA ČIPČIĆ PRELEŽALA KORONU! Ovako se oseća sada, a evo gde će provesti BOŽIĆNE praznike! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.