DOŠAO JE I TAJ DAN! NAJRADOSNIJE VESTI U PORODICI MILANA VASIĆA: Roditelji i sestre plaču od sreće!
Foto: Prinstcreen/instagram/milanvasic_official

NEKA JE SA SREĆOM!

DOŠAO JE I TAJ DAN! NAJRADOSNIJE VESTI U PORODICI MILANA VASIĆA: Roditelji i sestre plaču od sreće!

Milan Vasić ujak je za primer

Objavljeno:

Da je Milan Vasić ujak kakvog bi mnogi sestrići i sestričine poželeli, da se zaključiti na osnovu glumčevih objava na društvenim mrežama.

Vasić uživa u društvu najmilijih, roditelji i sestre njegov su centar sveta, a sestriće i sestričine voli kao svoju decu. Na kojoj god tački na kugli zemaljskoj da se nalazi uvek ih pozove na dan rođendana a neretko sa njima i uživo slavi i uživa u svim čarima dečijih proslava, što ide u prilog verovanju da su glumci večita deca.

Detalji porodičnog okupljanja, kojim se Milan nedavno pohvalio na "Instagramu", potpuno su raznežili njegove pratioce. Naime, on i najbliži članovi njegove porodice okupili su se povodom polaska u školu malene Helene, Vasićeve sestričine, što je glumac predstavio kao jedan od najradosnijih trenutaka u njegovom životu. Osim što je objavio fotografiju sa mezimicom u zagrljaju, u opisu fotografije napisao je:

- Godine idu, ljubav sve jače...Đače prvače...Ujino pile.

Ove reči potpuno su oborile s nogu sve one koji godinama prate glumčeve aktivnosti, a retko ko se oteo da ne primeti da je Milan Vasić ujak za primer.

Bonus video:

00:15

Milan Vasić i Nemanja Matić igraju kolo u Velikoj Hoči na Kosovu i Metohiji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.