DA LI JE MOGUĆE, OD TOLIKO MESTA? Baka Prase i Mitrović se SRELI u ISTOM RESTORANU, situacija je MEGA NEPRIJATNA!
Baka Prase i Željko Mitrović, Foto: Printscreen

vrlo neprijatna situacija

DA LI JE MOGUĆE, OD TOLIKO MESTA? Baka Prase i Mitrović se SRELI u ISTOM RESTORANU, situacija je MEGA NEPRIJATNA!

Internetom kruži video na kom se oni nalaze u istom restoranu

Objavljeno:

Rat između poznate jutjub zvezde Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i vlasnika "Pink" televizije Željka Mitrovića se ne zaustavlja.

Naime sve je počelo kada je jutjuber, u svom klipu, prozvao Željka da mu duguje novac. Vlasnik televizije se oglasio uz jasnu poruku da ne želi da nastavi da se prepucava s njim dok prolazi kroz najteži period zbog gubitka rođenog brata.

Nakon ovih izjava usledilo je još dosta njih i tako je počeo medijski rat između njih dvojice.

Naime, sada internetom kruži video na kom se oni nalaze u istom restoranu. Sede okrenuti leđima jedan drugom. Situacija je sigurno jako neprijatna.

Da podsetimo, popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase optužio je u svom lajvu vlasnika televizije Pink da mu duguje pare, pa mu poručio kako će se videti na sudu.

Na ovu izjavu odmah je reagovao Željko Mitrović:

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.

Na snimku koji je Željko Mitrović, podelio na Instagramu, vidi se Bogdan, koji izgovara pomenute reči, ponaša se nepristojno, pokazuje srednji prst i razjareno pokušava da preti, dok njegova devojka na sve načine pokušava da ga ućutka.

Kako se na snimku vidi, ona mu stavlja ruku na lice, pa je čak u jednom trenutku i zamahnula u pokušaju da ga udari.

- Mitrovićeva pratnja može da mi p***ši k***c. Mitroviću, masna ti je kosa. Operi kosu, klošaru. Duguješ mi pare - vikao je Baka Prase.

- Bogdane, saberi se. Dosta je, smiri se - govorila je njegova devojka Anja, na šta je Jutjuber nastavio:

- Idemo na sud. Željko Mitrović mi duguje pare.

Bogdan je sada objavio video na svom kanalu, gde je rešio da progovori o pozadini problema i svemu što se desilo između njega i Željka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.