POPULARNOST JE STEKAO PREKO ĆERKE: Ovo je otac Milice Todorović, radi na pumpi i SENZACIJA je na mrežama! FOTO
Pevačica Milica Todorović, Foto: Dragan Kadić

postao je atrakcija

POPULARNOST JE STEKAO PREKO ĆERKE: Ovo je otac Milice Todorović, radi na pumpi i SENZACIJA je na mrežama! FOTO

"Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom"

Objavljeno:

Prilikom posete Kruševcu, naša ekipa otišla je i do jedne benzinske pumpe u centru grada, gde radi otac pevačice Milice Todorović, Milan Todorović.

- O, otkud vi kod mene? Nema Mice ovde - uz osmeh je rekao Milan jer je, pored ćerke i supruge Jasmine, zbog svoje duhovitosti i on postao svojevrsna Instagram atrakcija.

- Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice (smeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim - priča Milan, pa nastavlja:

- Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se - uz osmeh dodaje Milan.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu (smeh). Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide - završio je ljubazno Milan, a zatim nas je zamolio da ga izvinimo, stvorio se poduži red na pumpi, jer mnogi samo kod njega žele da natoče gorivo i razmene nekoliko reči s njim.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.