"DAN VENČANJA"! MARIJANA MIĆIĆ SLAVI LJUBAV SA PARTNEROM I ĆERKICOM NA MORU: Lepa kao san a tek malena devojčica!
Foto: Instagram printscreen

srećna i ispunjena!

"DAN VENČANJA"! MARIJANA MIĆIĆ SLAVI LJUBAV SA PARTNEROM I ĆERKICOM NA MORU: Lepa kao san a tek malena devojčica!

Udala se Marijana Mićić radosna je vest

Objavljeno: 08:35h

Ne vidi se prvi put u medijima naslov "Udala se Marijana Mićić". Glumica, koja je pre deceniju otpočela vezu sa Milošem Marjanovićem često je za spekulacije na tu temu, doduše nesvesno, davala povoda.

Jedno vreme govorila je da jedva čeka da se svom izabraniku pred Bogom i ljudima zavetuje na večnu ljubav, nešto kasnije pak, kako je vreme odmicalo priznala je da se oni, budući da uveliko žive pod istim krovom već ponašaju kao supružnici, i da im taj papir kao takav ne znači mnogo i neće ništa u njihovom odnosu promeniti.

Uprkos ovakvom stavu, koji je po svemu sudeći, bio aktuelan samo za medije, Miloš je Marijanu pre dve godine verio, a to što je par ubrzo potom dobio ćerku Anu, bio je povod da se u medijima i po gradskim kuloarima raspravlja na temu glumičinog venčanja.

Udala se Marijana Mićić" vest je koja se iznova širi po portalima a povod za spekulacije je opet njeno ponašanje, zapravo objava na "Instagramu". Naime, voditeljka je sa pratiocima podelila fotografiju dok u belom pozira sa mužem i ćerkicom okružena lampionima, svatovima, okićenim stolovima i predivnim pogledom na more, uz opis "Dan venčanja".

Sasvim očekivano, mnogi su pomislili da je došlo vreme da i ona stane na ludi kamen. Prvi utisak, međutim, bio je varka. Marijana, Miloš i Ana bili su gosti na jednom svadbenom veselju u Crnoj Gori a glumica je za tu priliku obukla belu majicu ispod šarenog prsluk - sakoa, dok je svoju naslednicu odenula u prekrasnu princes haljinu i time pomalo zbunila javnost, koja, čini se, da njenu udaju čeka više od nje same.

Po svemu sudeći, još neko vreme će proći dok naslov "Udala se Marijana Mićić" ne bude i istinit.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:07

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.