ANASTASIJU NIJE OŽENIO A VEZU SA NOVOM DEVOJKOM DIŽE NA VIŠI NIVO: Đorđe Kuljić razrešio sve oko žene svog života!
Foto: Facebook

opa!

ANASTASIJU NIJE OŽENIO A VEZU SA NOVOM DEVOJKOM DIŽE NA VIŠI NIVO: Đorđe Kuljić razrešio sve oko žene svog života!

Đorđe Kuljić i Mila Radojević uživaju u par meseci dugoj, ali vrlo stabilnoj vezi

Objavljeno: 14:00h

Otkako se doznalo da su u emotivnoj vezi Đorđe Kuljić i Mila Radojević stalno su spakovanih kofera. Ne prođe ni mesec dana da bogati biznismen i njegova nova izabranica nisu na novoj, još boljoj i lepšoj destinaciji. Početkom leta zaljubljeni par obišao je Mikonos i Santorini, zatim se povodom Kuljićevog rođendana preselio na crnogorsku obalu, a sada uživa kišovitom Čikagu.

U pomenutoj metropoli, gde ima dosta našeg sveta Đorđe je razvio porodični biznis, te je upravo zbog toga često na relaciji Srbija - Amerika. Ovoga puta na poslovno putovanje nije pošao sam, već je poveo svoju lepšu polovinu, koja mu je u pauzama napornih sastanaka pravila društvo.

Đorđe Kuljić i Mila Radojević uživaju u svojoj ljubavi i ne žele to više ni od koga da kriju, što je Mila demonstrirala svojim postupkom objavivši prvu fotografiju sa milionerom. Na njoj su oni zagrljeni i vrlo prisni kako i dolikuje paru koji je tek otpočeo romansu i planira da je popne na viši nivo.

Podsetimo, kada je nova devojka Đorđa Kuljića ušla u život bogatog biznismena, svi su se pitali čime ga je osvojila. Jedan pogled na Milu Radojević, daje odgovor na pomenuto pitanje.

Nova devojka Đorđa Kuljića prvenstveno pleni neverovatnom harizmom, zatim retkom lepotom kojima mogu da se pohvale samo zelenooke brinete, dok naposletku poseduje sve one vrline koje su kompatibilne sa biznismenovim.

Elem, zaključak je da je par ludo zaljubljen, da Đorđe Mili skida zvezde sa neba i ispunjjva svaku želju, dok se ona trudi da mu bude podrška i ima razumevanja za njegova poslovna odsustva. Blistavost na njenom licu i sjaj u očima govore koliko je kraj njega srećna, a proneo se glas da će emotivni partneri uskoro stati i na ludi kamen.

1 / 7 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.