UDALA SE MARIJANA MIĆIĆ, BEBAC STIŽE U BRAKU! (FOTO)
Foto: instagram/micicmarijana

čestitamo!

UDALA SE MARIJANA MIĆIĆ, BEBAC STIŽE U BRAKU! (FOTO)

Udala se Marijana Mićić, odala je fotografija

Objavljeno: 13:28h

Do porođaja Marijane Mićić ostalo je još veoma malo. Trudna glumica i voditeljka nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv opakog virusa korona, a sada je samo jednom fotografijom napravila opštu pometnju.

"Hakovali su mi profil i nesto više od 24 sata sam bila bez instagrama. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo ali ako se pomerim korak levo ili desno raaaaaaj! Dakle bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na Instagramu, ništa nije onako kao što izgleda! I da ogromno i veliko hvala svima", napisala je ponosno Marijana u osmom mesecu trudnoće. Ali ono što ne možete a da ne primetite jeste burma na Marijaninoj ruci.

Pre samo mesec dana, ona nije bila tu.

Ne preostaje ništa drugo nego da od srca čestitamo, jer se po svoj prilici Marijana Mićić udala. Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

marijana mićić
foto: Instagram printscreen

‒ Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav ‒ izjavila je sada već gospođa Marjanović u intervjuu za HELLO!.

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.