ŽELJKO MITROVIĆ UPUTIO OZBILJNE REČI BAKI PRASETU: "Izvadite KOPLJE, napad na Prasca"
Foto: Printscreen

šok

ŽELJKO MITROVIĆ UPUTIO OZBILJNE REČI BAKI PRASETU: "Izvadite KOPLJE, napad na Prasca"

- Izvadite koplje, napad na prasca - deo je pesme koju je objavio Mitrović

Objavljeno:

Jutjuber Baka Prase, iliti Bogdan Ilić, i čelnik "Pinka" Željko Mitrović danima unazad vode medijski rat, oglašavajući se non-stop na društvenim mrežama, a prvi čovek "ružičaste TV" objavio je sada da je uradio pesmu posvećenu influenseru.

Naime, Mitrović je objavio distrack o Baki Prasetu na svom Instagram profilu.

- Izvadite koplje, napad na prasca - deo je pesme koju je objavio Mitrović.

- Ovaj distrack je samo najava dokumentarnog filma o Baka Prasetu koji će se premijerno emitovati u četvrtak u 20 h na televiziji Pink! Sve o džiberovim gej aferama, kako je dobio Lamba i koji leđni deo tela je morao da sek*ualno ponudi za Lamba, zašto je kriv za Kikinu smrt, na koji način je na prevaru silovao devojčicu od 14 godina, iskazi svedoka i očevidaca, zašto je namerno prenosio polne bolesti, kad se upoznao sa Veljom Nevoljom i koliki je reket plaćao, zasto pi*kica nije prijavio policiji i kako se ponašao dok je bio gepekovan! - napisao je Mitrović, uz link pesme.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Do sada 815 hiljada pregleda ima ova moja objava, kako điberčić Baka Prase muca i beži kao pi*kica, pri običnom ragovoru sa mojim bezbednjacima pri pokušaju ulaska na Pinkov privatni posed, a tek će da se čuje u dokumentarnom filmu kako je plakao i prekljinjao kad su ga gepekovali kriminalci, taj slučaj je trebalo da prijavi policiji ili da se sam obračuna sa njima, već tada bi bili pohapšeni, ali praseći mentalitet Bakin je izabrao da bude deo kriminalne grupe i da im plaća kao zadnja kukavica i pi*kica! Bako, polako spremaj zimske stvari, jer posle filma o tebi u četvrtak na TV Pink, YT, Insta, Tviter, tužilaštvo je na potezu, a meni neće biti teško da ih medijski - televizijski svaki dan podsećam šta im je posao! Da si mi živ i zdrav i nasapunjan, znas kako to ide u bajbokani! - zaključio je Mitrović.

Nacija čeka svaki dalji korak Bake Praseta, a reklo bi se da je ovo jedna od najvećih medijskih rasprava još od vremena kada su se JK i Ceca svađale.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.