CRNE VESTI U KASNE SATE: Tragedija se DESILA, poznata glumica ZAVRŠILA ŽIVOT!
Foto: Profimedia

tuga

CRNE VESTI U KASNE SATE: Tragedija se DESILA, poznata glumica ZAVRŠILA ŽIVOT!

Dvadeset minuta bilo je potrebno vatrogascima da se probiju do automobila u kojem je bila zarobljena glumica

Objavljeno:

Glumica En Hejč izgubila je život nakon što se automobilom zakucala u jednu zgradu. Vozilo kojim je upravljala je odmah počelo da gori, te je glumica zadobila opekotine visokog stepena, a udisala je dim više od 45 minuta, posle čega je bila sedam dana u komi.

Dvadeset minuta bilo je potrebno vatrogascima da se probiju do automobila u kojem je bila zarobljena glumica, a potom još dvadeset minuta kako bi ga izvukli iz zgrade, piše u policijskom izveštaju, prenosi The Guardian.

Zbog svega, hitna služba do pokojne glumice nije mogla doći više od 45 minuta. NBC se pozvao na dokumente vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

1 / 2 Foto: Profimedia

Tog kobnog dana, kada se En zakucala u kuću automobilom, prvi komšija je odmah pozvao službu, a Inside Edition objavio snimak razgovora.

Pokušajte izvući vozača iz auta ukoliko je moguće, no morate ostati na sigurnoj lokaciji - govori operater pozivatelju dajući potom upute da se udalji iz kuće nakon što susjed potvrdi da zbog velikog požara nije moguće spasiti osobu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.