"JOOOJ TO JE TEŠKO ZA PRIČATI"! Saša Vidić progovorio o novoj devojci Marije Šerifović i Džejli Ramović!
Foto: prentscreen/youtube/AMIDŽI ŠOU

auuuu

"JOOOJ TO JE TEŠKO ZA PRIČATI"! Saša Vidić progovorio o novoj devojci Marije Šerifović i Džejli Ramović!

Komentari Saše Vidića nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Objavljeno: 11:16h

Pevačica Marija Šerifović glavna je tema ovih dana nakon što je na mrežama isplivao video snimak incidenta koji se odigrao u Beogradu.

Naime, na snimku se moglo videti kako se ona žargonski izražava i udara pesnicom u automobil, a kako su pojedini mediji preneli, razlog je pevačicina ljubomora. Imajući u vidu da su komentari Saše Vidića uvek interesantni i beskrajno duhoviti, a kreator je jedan od retkih koji bez dlake na jeziku kaže sve što misli o aktuelnim temama, on je svoje viđenje izneo i povodom ovog događaja.

Pored svojih vokalnih sposobnosti, Marija intrigira javnost i svojim privatnim životom i svi bi da zavire u njenu spavaću sobu, pogotovo nakon priznanja da je privlače osobe istog pola te su je u javnosti neretko povezivali sa Džejlom Ramović, kojoj je bila mentor u "Zvezdama Granda".

Sada je Saša koji otvoreno govori o svim dešavanjima na estradi izneo svoj stav o pomenutom Marijinom ispadu prilikom kog je slomila ruku, a za koji se šuška da je posledica svađe sa devojkom.

- Ne mislim da to ima veze sa partnerstvom, nije ona sirotinja pa da to rešava na ulici, Mara je legenda, ja je baš, baš volim - kaže Vidić koji se osvrnuo i na spekulacije o Marijinom odnosu sa mladom zvezdom u usponu Džejlom.

- Jooj, to je teško za komentarisanje. Pa, Mara je zaslužila finu devojku, emancipovanu i to je sve što ću da kažem - dvosmislen je bio modni znalac u izjavi za "Svet", a s obzirom na to da je sa Marijom u odličnim odnosima te je jako poštuje i voli, postavlja se pitanje da li je upućen u njen emotivni status koji mu ne pada na pamet da nam otkrije.

Bonus video:

00:37

Marija Šerifović svađa sa mamom Vericom i to javno

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.