SRBIJA JE NA OVO ČEKALA! POVUKAO SE IZ RIJALITIJA A SADA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Kada on uđe u Zadrugu 6 BIĆE LOM
Foto: Printscreen/ Happy TV

idemoooo

SRBIJA JE NA OVO ČEKALA! POVUKAO SE IZ RIJALITIJA A SADA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Kada on uđe u Zadrugu 6 BIĆE LOM

Ovo će biti pravi spektakl!

Objavljeno: 09:22h

Iako je njegovo ime prva asocijacija na rijaliti šou-program "Parovi", Nenad Marinković Gastoz je, po svemu sudeći, prelomio da uđe u šestu sezonu "Zadruge".

Naime, Nenad je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju imanja u Šimanovcima, uz broj šest i znak za učitavanje.

To, Gale", "Već imamo pobednika ove sezone", "Sad mi je jasno što Luna ne ulazi", "Progutaće ih sve", "Rijaliti tek sada počinje", "To smo čekali" , nizali su se oduševljeni komentari bez konca i kraja.

Podsetimo, Marinković je svojim učešćem obeležio rijaliti šou-program "Parovi", a iz istog može da se pohvali duplom krunom.

Podsetimo, Gastoz je nedavno preživeo pravu dramu kada je njegovog psa pregazio auto, pri čemu je on preuzeo krivicu na sebe.

- Pre sat vremena je moju Lilicu pregazio auto. Hvala Bogu, prošla je ispod imalo ugruvala butinicu, preznojio sam se u sekundi. Pišem vam ovo, jer se gospodin nije ni udostojio da stane i pita da li je potrebna pomoć, divno. A onda smo tako kod veterinara gledali jedno štence upucano sa komšijine strane, vazdušnom puškom pet puta, čak jednom i u samo oko. U trenutku sam se zapitao gde živim - napisao je Gastoz.

- Lilica je super! Nije ništa polomila, hvala Bogu. Više bez povoca ni u toalet ne idem. Ja sam kriv - napisao je Gastoz.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:25

OSEĆAM SE KAO ERA OJDANIĆ! Gastoz otkriva kako se provodi na odmoru: Ako UMREM, neka to bude ispod PALME!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.