KO KOGA OVDE ZEZA? Nakon haosa oko nasilja Tamara Đurić opušteno sedela sa mužem i jela u restoranu: USLIKANI!
Foto: Instagram

obrt

KO KOGA OVDE ZEZA? Nakon haosa oko nasilja Tamara Đurić opušteno sedela sa mužem i jela u restoranu: USLIKANI!

Da li je samo popularnost bitna?!

Objavljeno: 09:57h

U domaćim medijima isplivala je vest da je starletu Tamaru Đurić muž Nikola Kačarević navodno ošamario dva puta.

Tamara se nakon toga oglasila, te navela da je bila u policiji kako bi ćerkici Tamari izvadila pasoš, a sada su domaći mediji objavili fotografije njih dvoje iz restorana.

Tamara, Nikola i njihova ćerka uhvaćeni su u jednom tržnom centru na Voždovcu. Oni su posle razgledanja prodavnica otišli i da zajedno ručaju. Tamara je svoju mezimicu sve vreme držala u naručju i brinula se o njoj, dok je Nikola naručivao hranu za svoje devojke. Starleta ni tokom šetnje ne odustaje od visokih štikli, pa je tako za popodnevnu šetnju odabrala uske farmerke i kratku majicu. Nakon što su naručili hranu, oni su seli za sto, a kada su završili sa obrokom, uputili su se ka svom automobilu kako bi što pre otišli kući i pripremili sve za put na more koji ih uskoro očekuje, piše "Kurir".

Podsetimo, kako su preneli pojedini mediji, incident između Tamare i Nikole se, navodno, dogodio u njihovom stanu na Vračaru, i to nakon žestoke rasprave. Starleta je, navodno, nakon sukoba sa suprugom odmah uzela telefon, pozvala policiju i prijavila napad, nakon čega je patrola došla na njihovu adresu. Ona je sve ovo demantovala istog dana kad su se te informacije pojavile u javnosti.

1 / 7 Foto: Printscreen

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.