MILICA TOMAŠEVIĆ IZNENADILA OBJAVOM! OSMEH NA LICU, DEČAK JE: Viktor, Brena i Boba na APARATIMA,vreme za ulogu mame
Foto: Kurir

opa!

MILICA TOMAŠEVIĆ IZNENADILA OBJAVOM! OSMEH NA LICU, DEČAK JE: Viktor, Brena i Boba na APARATIMA,vreme za ulogu mame

Veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića intriganta je medijima

Objavljeno: 08:15h

Da je veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića prava poslastica za medije zaključak je do kog se dolazi kratkim prelistavanjem štampe i portala. Gotovo da ne prođe dan da glumica i sin Brene i Bobe nisu na naslovnim stranama tabloida, a odlukom da o svom odnosu ne govore dodatno su zagolicali maštu javnosti.

Pričalo se jedno vreme i da su se razišli, pa ponovo spojili a sada je do medija stigla nova bajka umetnice i ugostitelja. Milica i Viktor, navodno već nekoliko meseci, dok je glumica na pauzi, zajedno odmaraju, prvo su kratko krstarili Bobinom jahtom a potom su se denuli u obilazak Crne Gore.

Zaljubljeni par, po tvrdnji portala, trenutno se nalazi na Durmitoru, gde uživa u lepotama strmih planinskih vrhova, a Tomaševićeva koristi priliku i da se podruži sa fanovima.

Osim fotografija prirodnih lepota na njenom “Instagram” profilu osvanula je nedavno i jedna slika sa bebom. Preslatkim dečakom koji je umetnicu na prvi pogled osvojio, što je kod njenih pratilaca probudilo potrebu da komentarišu kako joj dete u naručju lepo stoji i da joj je vreme da se prepusti ulozi majke i to baš jednog sina.

Slaže li se i Viktor sa ovom konstatacijom ne možemo sa sigurnošću da znamo, ono što je izvesno je da veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića lagano postaje sve ozbiljnija, a ko zna možda se prognoze Miličinih obožavalaca i obistine te par stan pred oltar.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.