UDALA SE GLUMICA TIJANA MARKOVIĆ: Upriličeno bajkovito venčanje, mladoženja PRAVI DASA!
Foto: instagram/printscreen

čestitamo!

UDALA SE GLUMICA TIJANA MARKOVIĆ: Upriličeno bajkovito venčanje, mladoženja PRAVI DASA!

Udala se Tijana Marković u prekrasnoj princes venčanici

Objavljeno: 08:03h

Udala se Tijana Marković, glumica koju smo gledali u seriji "Porodica" u ulozi Marije Milošević. Ona i njen misteriozni izabranik, koji već dugi niz godina živi i radi u Švajcarskoj zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav, a sve počev od crkvene ceremonije kojoj su prisustvovali Vladika Andrej, Arhimandrat Stefan, otac Miloš, Arsenije, Branimir i Miodrag, pa do prijema u hotelu je izgledalo bajkovito, kako je dramska umetnica i napisala u jednom od svojih postova, čime je javnost obavestila da će se ubuduće drugačije prezivati.

Markovićeva i njen emotivni partner već par godina su u vezi, koju budući da je ona agažovana u Beogradu, održavaju na daljinu. Kilometri udaljenosti nisu uticali na odnos novopečenih mladenaca, naprotiv učvrstili su ga te su pred porodicom i prijateljima razmenili bračne zavete. Među gostima bilo je i poznatih zvanica, najpre Tijaninih kolega glumaca, a budući da je njen muž izuzetno dobar prijatelj sa Zdravkom Čolićem ne sumnjamo da je i muzičar bio pozvan.

Udala se Tijana Marković vest je koja je oduševila fanove mlade umetnice. Ispod fotografija koje je ona podelila sa pratiocima čitav dan nižu se čestitke kao i komentari da joj je izabranik izuzetno zgodan.

Fotografije sa venčanja možete pogledati OVDE.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.