RADO JOJ SE PREPUSTIO! ISPLIVALE FOTKE ČOLIĆA SA MLADOM GLUMICOM U CIRIHU: Uz vino ne skidaju osmehe sa lica!(FOTO)
Foto: Dragan Kadić

veoma bliski!

RADO JOJ SE PREPUSTIO! ISPLIVALE FOTKE ČOLIĆA SA MLADOM GLUMICOM U CIRIHU: Uz vino ne skidaju osmehe sa lica!(FOTO)

Zdravko je godinama izbegavao da javno bude čak i u blizini poznatih dama

Objavljeno: 09:12h

Ljubav Zdravko Čolić nikada nije shvatao olako. Mada se tokom 50 godina duge karijere često nalazio u društvu lepotica, slavni muzičar uspeo je da odoli svakoj od njih, a njegovo neosvojivo srce mnogo kasnije uspela je da zarobi Aleksandra Simić sa kojom danas ima dve ćerke Unu i Laru.

Mnogo puta je u svojim pesmama ljubav Zdravko Čolić opevao, ipak kada je trebalo o svom ličnom iskustvu na tu temu da govori, vrlo vešto je to u razgovoru sa medijima izbegavao. Kako ne bi došlo do spekulacija i neistina u novinama, koje bi povredile njegove najmilije, Zdravko je izbegavao da javno bude čak i u blizini poznatih dama, ipak nedavno je napravio izuzetak. Muzičar, koji je pre dve i po godine održao čak 6 koncerata u Štark Areni u Beogradu, početkom nedelje pevao je u Zirihu, a nakon nastupa našao se u društvu mlade glumice Tijane Marković.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

Dramska umetnica i muzičar znaju se već neko vreme, a upoznali su se preko Tijaninog momka koji godinama u Švajcarskoj živi i radi i Čolin je odličan prijatelj. Slavnom pevaču i Markovićeva je vremenom postala bliska drugarica, te joj se nakon spektakularnog nastupa rado prepustio.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Muzičar i talentovana glumica, koju je publika zapazila u serijama "Grupa" i "Porodica", nakon izvanrednog pevačkog bloka otišli su prvo na večeru. Tamo su uživali u najboljim francuskim specijalitetima i vinima, a zatim su se, u društvu Tijaninog momka, koji je druženje zabeležio fotoaparatom, prošetali po gradu. Neosporno je da Čolić voli da je okružen mladim umetnicama, a zbog Markovićeve i očigledno prijatnog razgovora sa njom čitave večeri nije skidao osmeh sa lica.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.