KARLEUŠA I ANA NA SUDU! NIKOLIĆEVA POSLE PROZIVKI JK ZA LGBT ŽESTOKO UZVRATILA: Goniću je do Strazbura,SRAM JE BILO
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

BUKTI RAT!

KARLEUŠA I ANA NA SUDU! NIKOLIĆEVA POSLE PROZIVKI JK ZA LGBT ŽESTOKO UZVRATILA: Goniću je do Strazbura,SRAM JE BILO

Ovih dana glavna tema među javnim ličnostima je organizovanje Parade ponosa

Objavljeno: 09:30h

Ana Nikolić odlučila je da tuži koleginicu Jelenu Karleušu jer je u janosti i na duštvenim mrežama, kako je Nikolićka napisala, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

"JK prvo treba da se izvini svojim ćerkana. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i d dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura je je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo".

"Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza", napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu.

Podsetimo, Karleuša je na Instagramu napala javno kolege, ali i druge iz javnog sveta zbog stavova o Paradi ponosa. Karleuša je pozvala između ostalog da se Ana Nikolić izvini LGPT populaciji jer joj je ona između ostalog i održala karijeru.

- Pevačica Ana Nikolić, čija je karijera trajala upravo zahvaljujući hajpu koji je pravila LGBT zajednica, koja je i sama majka, ima moralnu obavezu da se izvini za svoje neprimerene izjave, zbog nečijeg deteta koje je rođeno kao gej", napisala je Jelena.

1 / 2 Foto: instagram/printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.