TAMARA ĐURIĆ OBJAVILA SKANDALOZNI SNIMAK! Obraća se svom MUŽU: "Biješ kao murija"
Foto: instagram/tamarastar89

pravi šok

TAMARA ĐURIĆ OBJAVILA SKANDALOZNI SNIMAK! Obraća se svom MUŽU: "Biješ kao murija"

Međutim, izvor spomenutog lista otkriva da policija i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveravaju šta se tačno dogodilo

Objavljeno: 09:01h

Nakon što je u toku današnjeg dana u medijima odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić prijavila supruga Nikolu Kačarevića za nasilje u porodici, ona je porekla ove navode, a sada je objavila i zajednički snimak na Instagramu.

Na istom je moguće videti Tamaru nasmejanu od uha do uha, dok je Nikola iza nje sa njihovom ćerkicom u rukama.

- Nikola, biješ kao murija! Ništa se ne vidi - poručila je u svom maniru Đurićeva, na šta je Kačarević kratko dodao: "Da, kako da ne".

Podsetimo, nakon što je isplivala informacija da je starleta prijavila supruga zbog toga što joj je navodno udario dva šamara, Tamara je istakla da su u policiji bili kako bi ćerkici izvadili pasoš.

- U policiji smo bili kako bismo ćerki izvadili pasoš jer je vodim na more 9. septembra. Nije istina da mi je lupao šamare - kratko je rekla Đurićeva za "Kurir".

Međutim, izvor spomenutog lista otkriva da policija i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveravaju šta se tačno dogodilo.

- Dat je nalog policiji da proveri šta se dogodilo između njih i da se Tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj. Kako saznajemo, Tamara Đurić nije dostavila lekarski nalaz niti je imala vidljive povrede - kaže ovaj izvor.

1 / 10 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.