OVA SE*S BOMBA JE KUMA ANE IVANOVIĆ! ZA NJENIM VRELIM TELOM LUDI CELA SRBIJA: Ovo su sva HOT izdanja! (FOTO)
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Printscreen/Twitter/Ana Ivanović

provokativna

OVA SE*S BOMBA JE KUMA ANE IVANOVIĆ! ZA NJENIM VRELIM TELOM LUDI CELA SRBIJA: Ovo su sva HOT izdanja! (FOTO)

Kuma Ane Ivanović proslavljena je sportistkinja

Objavljeno: 16:46h

Nekadašnja teniserka svoj privatni život nikada nije davala na tacni te mnogi i ne znaju da je najbolja prijateljica i venčana kuma Ane Ivanović takođe jedna uspešna srpska sportistkinja.

1 / 10 Foto: Profimedia

Ana Ivanović zavetovala se na večno ''da'' nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru 2016. godine u Veneciji, a svedok joj je bila srpska plivačica Miroslava Najdanovski, dok je Bastijan za kuma izabrao Feliksa Nojrojtera, nemačkog skijaša.

Minja, kako je prijatelji oslovljavaju, dugi niz godina je u bliskom prijateljstvu sa Anom. Upoznale su se i zbližile 2008. godine tokom "Olimpijskih igara" kada su obe nosile grb Srbije, a svoje prijateljstvo krunisale su kumstvom.

- Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar - istakla je ova zgodna dama jednom prilikom za "Alo".

Kuma Ane Ivanović rođena je pre 34 godine u Zrenjaninu, tri puta je Srbiju predstavljala na Olimpijskim igrama (2004, 2008 i 2012.godine), a u Atini je bila najmlađa sportistkinja u istoriji predstavljajući tadašnju Srbiju i Crnu Goru. Pre nekoliko godina završila je profesionalnu karijeru te se zaposlila u timu Olimpijskog komiteta Srbije, a bazen i svetla velikih reflektora zamenila je kancelarijom.

- Sport mi je pružio mnogo toga i moja velika želja je bila da ostanem u sportu. Želja je bila obostrana kada je reč o OKS-u. Zadovoljstvo je biti deo ovog tima. Trenutno se uvodim u ceo program i uživam u tome - rekla je Minja za pomenuti list.

Srpska olimpijka privukla je ogromnu pažnju na venčanju Bastijana i Ane na kojem je blistala u ružičastoj pripijenoj haljini, a iako nije želela da za medije govori o ovom izuzetno bitnom danu poštujući privatnost svoje prijateljice i kume, podelila je samo jednu svoju fotografiju uz snažnu poruku:

— Dan pun ljubavi.

Ana i Švajni venčali su se u Veneciji pred užim krugom prijatelja i porodice. Posle venčanja u opštini grada, priređena im je plovidba gondolom da bi nakon romantične vožnje po kanalima grada slavlje nastavili u luksuznom hotelu Aman.

Bonus video:

00:35

Ceca na Kipru uživa u posnoj večeri

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.