Lepotica za čijim TELOM UZDIŠU mnogi je kuma Ani Ivanović! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Instagram

Kakvo telo!

Lepotica za čijim TELOM UZDIŠU mnogi je kuma Ani Ivanović! (FOTO)

Kuma Ane Ivanović oduševljava

Objavljeno:

Miroslava Najdanovski tri puta je predstavljala Srbiju na „Olimpijskim igrama“. Rođena je pre 34 godine u Zrenjaninu, ne tako davno bila je jedna od naših najuspešnijih plivačica i bliska je prijateljica Ane Ivanović.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/anaivanovic

I ne samo to. Kada je nekadašnja teniska zvezda 2016. godine u Veneciji izgovarala sudbonosno „da“ Bastijanu Švajnštajgeru, svedok joj je bila upravo Minja Najdanovski. Ni jedna ni druga ne govore previše o svom kumstvu i prijateljstvu i taj zavet ćutanja nikada nisu prekršile. Inače, počele su intenzivnije da se druže tokom „Olimpijskih igara“ u Pekingu na kojima su obe učestvovale.

Bivša plivačica na „Instagramu“ ponekad objavi fotografiju koja „odaje“ ako ne vreme, onda bar mesto gde su se našle. Pošto Ana tek povremeno svrati u Beograd da poseti porodicu, viđaju se uglavnom u inostranstvu. Tako smo nailazili na njihove zajedničke slike iz različitih svetskih destinacija i metropola kao što su Njujork ili Čikago, u kome je Ana neko vreme živela sa Bastijanom.

Na popularnoj društvenoj mreži možemo da vidimo i da je Anina kuma jedna izuzetno zgodna žena.

Uostalom, to nije ništa čudno ‒ ipak je Minja provela dobar deo života u bazenu, a plivanje je sport koji savršeno kleše telo.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.