OVO JE VENČANA KUMA ANE IVANOVIĆ: Ona ima najbolje NOGE U CELOJ SRBIJI, a njena karijera je imrpesivna
Ana Ivanović sa bratom, Foto: Printscreen Instagram

WOW

OVO JE VENČANA KUMA ANE IVANOVIĆ: Ona ima najbolje NOGE U CELOJ SRBIJI, a njena karijera je imrpesivna

Teniserka je bila vidno raspoložena te je sve vreme đuskala i pevala sa mladencima, a objavila je i nekoliko slika sa prijateljima i familijom

Objavljeno:

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat Ane Ivanović, Miloš, juče 25. maja izgovorili su sudbonosno "da", a veselje je bilo upriličeno u prestižnom beogradskom hotelu na kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Javnost je posebno zanimalo u kakvoj toaleti će se pojaviti trudna Ana Ivanović, te su sa nestrpljenjem išekivali njen dolazak.

Ana je za ovu priliku izabrala asimetričnu glamuroznu haljinu sa šljokicama koja je isticala njen trudnički stomačić. Teniserka je bila vidno raspoložena te je sve vreme đuskala i pevala sa mladencima.

foto: Vladimir Sporčić

Ana je objavila nekoliko fotografija sa prijateljima i rodbinom, a nama je za oko zapala fotka na kojoj je Ana u društvu lepe Miroslave Najdanovski, njene venčane kume i proslavljene srpske plivačice.

foto: Printscreen Instagram

Miroslava se odlučila za kreaciju koja je u prvi plan isticala njene duge, vitke noge po kojima je poznata.

Podsetimo, Najdanovski se 2017. penzionisala nakon 20 godina impresivne karijere, a boje Srbije branila je čak tri puta na Olimpijskim igrama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.