"IZVOLI, PUCAJ"! DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O NAPUŠTANJU "GRANDA" I PRELASKU NA "PINK"!
Foto: Print Screen Youtube

niste znali!

"IZVOLI, PUCAJ"! DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O NAPUŠTANJU "GRANDA" I PRELASKU NA "PINK"!

Često je na meti kritičara!

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić oduvek je vodila računa o svom izgledu, što je sasvim prirodno s obzirom na to da se obavljajući svoj posao često nalazi pred kamerama.

U poslednje vreme, međutim, sve češće je kritikuju tvrdeći da je preterala sa estetskim korekcijama. Dragana je objasnila kako gleda na ovu vrstu zamerki.

- Rekla sam sve što sam radila na sebi. Nije nelogično da sa 57 godina nemam bore. Moja genetika je dobra ali ne može toliko da prkosi prirodi. Ali ljudi veoma imaju potrebu da povrede druge ljude. Nemam problem s negativnim komentarima, ali imam s neumesnim, nepristojnim i vulgarnim. Takve stavim na blok. To što će neko da piše kako sam plastična, izoperisana - nije problem. Stvarno na svom licu nisam radila ništa osim kapaka. Pre 17 godina u intervjuima sam rekla sve, čak i ime lekara. Danas radim agresivnije tehnike jer ulazim u drugi životni level, potrebno je više igala. Ne može neko da ti sada izmasira lice, staviš ujutru i uveče kremu i očekuješ da izgledaš besprekorno. Sve to činim zbog sebe. Ja se sebi tako dopadam, a nikada ne bih nekoga tako komentarisala. Kada sedim s drugaricama, nikoga na taj način ne tumačim niti o njemu pričam.

Voditeljka je otkrila da ima prijateljice koje nikada nisu radile korekcije i one koje su protivnice toga.

- Dve najbolje ne vole ništa da diraju na svom licu, ali su dobronamerne i savetuju me, usmeravaju. Ja ne koristim na fotografijama ni filtere, ni fejsap, čak ih i nemam. Što se i vidi. I nemam nikakav problem. Ako će neko da potroši vreme pišući da sam ružna, ovakva, onakva, to nije moj problem. Ja sam javna ličnost, ponudila sam sebe na televiziji, društvenim mrežama, pa neka pišu šta hoće. Blokiraću samo preteći i vulgaran sadržaj. Neću brisati onog koji smatra da ne izgledam lepo. Ja uopšte ne mislim tako. Ponudila sam, izvoli - pucaj!

Voditeljka je kratko prokomentarisala i vest koja se nedavno proširila u medijima, o tome da prelazite na TV Pink.

- Bila sam na odmoru kad sam dobila tu vest i nisam imala objašnjenje. Ja sam u "Grandu" i ništa ne menjam - rekla je Dragana.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović
36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media