DA SE ZALEDIŠ OD STRAHA! JOVANA JEREMIĆ IZNELA ŠOK INFORMACIJE MASAKRA NA CETINJU: Ovo nije iznešeno u medije!
Foto: Printscreen

šok

DA SE ZALEDIŠ OD STRAHA! JOVANA JEREMIĆ IZNELA ŠOK INFORMACIJE MASAKRA NA CETINJU: Ovo nije iznešeno u medije!

Rešila sve da obelodani!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić u svojoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić", progovorila je o strašnom zločinu koje je počinjeno u Cetinju u Crnoj Gori, kada je Vuk Borilović puškom ubio nekoliko ljudi. Ova vest potresna je region, a Jovana je sada otkrila informaciju koju je saznala u tom crnogorskom gradu

Iako se pisalo da je razlog masakra bila crna magija, Jovana je sada otkrila da se spekuliše da je razlog navodno bila ljubomora.

- Zdravo svima, 29. po redu rubrika "Do koske sa Jovanom Jeremić". Tragom priče i tragedije koja je zadesila Crnu Goru, uputila sam se ovde i trenutno se nalazim u Cetinju. Stvar je dosta kompleksnija od one koju ste čuli u medijima i Borilović nije bio pod crnom magijom, kako se pisalo ovih dana i kako sam slušala, nego se komentariše da je ipak tačna informacija da je ljubomora bila razlog zašto je on puškom ubio majku dvoje dece, a onda i tu decu koju je jurio i koja su se krila iza vrata. O svim detaljima pričaćemo za vikend u Jutarnjem programu, a do tada sam vam dovoljno rekla - rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić".

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.