ŠOK SAZNANJE! DRUŠTVENE MREŽE BRUJE O SMRTI DINA MERLINA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

užas!

ŠOK SAZNANJE! DRUŠTVENE MREŽE BRUJE O SMRTI DINA MERLINA! (FOTO)

Nacija u potpunom šoku!

Objavljeno:

Novi skandal trese javnost. Naime, na društvenim mrežama ponovo je došlo do neslane šale i sahranjivanja još jedne poznate ličnosti, Dina Merlina.

Izgleda da je našoj i javnosti regiona zanimljivo da se igraju tuđim životima, te su napravili potpunu pometnju objavama da je popularni pevač preminuo. Na društvenim mrežama se dele njegove fotografije i objave uz opis - Umro Dino Merlin, a ima i onih koji se raduju toj vesti, kao i onih koji žale jer se radi o neistini, dok sa druge strane postoje i oni koji žustro osuđuju ovaj degutantni čin.

Ovo je nije prvi put da sahranjuju poznate ličnosti, a trend je počeo još pre deset godina, kada je napravaljena i Fejsbuk grupa - R.I.P. Dino Merlin, koji su čak na degutantan način i opisali kako je došlo do smrti, te naveli da je pevača ''zviznuo ovan posred čela''.

Koliki uticaj imaju društvene mreže, pokazuje i pretraga na Googl pretraživaču, koja odmah izbacuje ''Umro Dino Merlin''.

Podsetimo, korisnici društvenih mreža se neretko ''šale'' na račun poznatih, te ih sahranjuju žive, a neprijatnost kao Dino Merlin doživeli su i Željko Mitrović, Snežana Đurišić, Aca Lukas i mnogi drugi.

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.