DA LI JE MOGUĆE DA JE JELENA ĆERKA DANILA LAZOVIĆA? Njega svi PAMTIMO, a ISTINA o svemu se SADA SAZNALA!
Foto: Printscreen/youtube

nismo imali pojma

DA LI JE MOGUĆE DA JE JELENA ĆERKA DANILA LAZOVIĆA? Njega svi PAMTIMO, a ISTINA o svemu se SADA SAZNALA!

Mediji su pisali kako on voli kafane i boemski život, ali nasuprot tome, on je bio porodičan čovek i voleo je glumu

Objavljeno:

Glumac Danilo Lazović koji je osvojio srca publike svojim ulogama i talentom, a jednan od likova kroz koji ga pamte jeste Šćepana Šćekića u seriji “Srećni ljudi”.

Lazović je rođen u radničkoj porodici u Brodarevu, da bi se nekoliko godina nakon njegovog rođenja cela porodica se preselila u Priboj gde je on završio gimnaziju. Nakon toga je završio Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu gde je diplomirao 1974. godine, nakon čega je dobio ulogu u seriji “Otpisani”.

Mediji su pisali kako on voli kafane i boemski život, ali nasuprot tome, on je bio porodičan čovek i voleo je glumu:

– Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: “Je l’ vidiš onu devojku? To će mi biti žena”. Upoznali su se, i to je bilo sve – jednom je ispričala Danilova ćerka, dodavši da je on bio veoma brižan otac.

1 / 3 Foto: Printscreen

U jednom trenutku kada je glumac bio na vrhuncu popularnosti, preselio se zajedno sa porodicom na Avalu, napustivši centar Beograda, a sve u cilju da mu deca imaju lepo odrastanje.

– Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu – ispričala je njegova ćerka Jelena.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.