JELENA ROZGA OBJAVILA PRIVATNU FOTKU SA ZGODNIM MUŠKARCEM: Na ovo se čekalo, PRELEPE VESTI! (FOTO)
Foto: © ATA Images

šokirala

JELENA ROZGA OBJAVILA PRIVATNU FOTKU SA ZGODNIM MUŠKARCEM: Na ovo se čekalo, PRELEPE VESTI! (FOTO)

„Umesto da me ljulja, on se namešta da dobro ispadne na slici“, napisala je Rozga, na šta je pevač odgovorio „Zamisli tuge kad i dalje nisam uspeo“

Objavljeno:

Ljubavni život Jelene Rozge već dugi niz godina intrigira javnost, međutim ona se još od raskida sa violončelistom Stjepanom Hauserom nije oglašavala po tom pitanju. Nagađalo se o raznim ljubavima, gotovo svaki put kada je uslikana sa nekim muškarcem, pa nije bilo izuzetka ni kada je objavila fotografiju sa Matijom Cvekom, pevačica je nedavno govorila i o svojoj bolesti.

„Umesto da me ljulja, on se namešta da dobro ispadne na slici“, napisala je Rozga, na šta je pevač odgovorio „Zamisli tuge kad i dalje nisam uspeo“.

Posle ovoga šuškalo se da su njih dvoje u vezi, a Jelena je razjasnila o čemu se zapravo radi:

„Radimo, preslušavamo, završavamo album o kojem već dvije godine pričam. Došli smo pre sam kraj snimanja akustičnog albuma i jedva čekam da čujete šta smo za vas napravili“, napisala je na „Instagramu“.

Inače, Jelena danas proslavlja svoj 45. rođendan što je iskoristila kao idealan trenutak da svojim obožavaocima predstavi prvu pesmu sa albuma, obradu hita „Zar je ljubav spala na to“ koju je sada otpevala sa Cvekom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/rozgajelenaofficial

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.