RASTANAK JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA JE BIO ŠOKIRAO NACIJU: Neću da budem JADNICA koja čeka da se ON vrati
Foto: Aleksandar Jovanović Cvele

da li se sećate?

RASTANAK JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA JE BIO ŠOKIRAO NACIJU: Neću da budem JADNICA koja čeka da se ON vrati

Danas supružnici svom braku posvećuju mnogo pažnje te se trude da što više vremena provode u porodičnoj atmosferi, a Ivan koji je dosta angažovan u Rusiji zbog posla ne krije da razdvojenost partnera može da bude opasna po brak

Objavljeno:

Rastanak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević odjeknuo je u medijima kao grom iz vedra neba i mnogi su ostali iznenađeni činjenicom da je velika ljubav u jednom trenutku pukla.

Jelena i Ivan važe za najskladniji par na javnoj sceni koji svoju ljubav neguje više od deset godina, a pre bračnog zavetovanja zabavljali su se godinu dana kada je međuvremenu došlo i do jednog prekida veze.

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali - ispričala je Jelena jednom prilikom u emisiji "Kec na jedanaest".

Ubrzo, pevačici je stigao poziv od druga Sergeja Ćetkovića, poznatog pevača i kantautora koji je za nju napisao pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi", međutim pesma je završila u fioci jer je Jelena u tom trenutku odbila da je otpeva.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Ivan i ja smo se rastali, ali se emocije nisu ugasile. Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da ne mogu da budem neka "jadnica" koja želi da joj se Bosiljčić vrati - iskrena je bila Jelena.

Ipak, da su suđeni jedno drugom shvatili su nakon nekog vremena te su se pomirili i venčali, a kao kruna ljubavi na svet je došla ćerkica Nina. Jelena se u međuvremenu setila odbačene pesme koju je glumcu pustila i objasnila zašto je nije već snimila.

- I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - ispričala je ona.

Danas supružnici svom braku posvećuju mnogo pažnje te se trude da što više vremena provode u porodičnoj atmosferi, a Ivan koji je dosta angažovan u Rusiji zbog posla ne krije da razdvojenost partnera može da bude opasna po brak.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

- Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude opasna ukoliko je neumerena - rekao je svojevremeno Bosiljčić za Super TV.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.