POTRESNE SCENE SE NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ovako je CECA REAGOVALA kada je saznala da je ARKAN UBIJEN, JEZIVO!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

teška priča

POTRESNE SCENE SE NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ovako je CECA REAGOVALA kada je saznala da je ARKAN UBIJEN, JEZIVO!

Ceca je sa Mateovićem sedela u butiku njene sestre Lidije 20 metara od separea u kome je sa prijateljima sedeo Arkan. Oni su popunjavali tikete za sportsku kladionicu, pa je Ražnatović rekao Ceci da sa Mateovićem ode u butik

Objavljeno: 16:03h

Ceca je sa Zvonkom Mateovićem sedela u butiku njene sestre Lidije 20 metara od separea u kome je sa prijateljima sedeo Arkan.

Žarko Popović, bivši načelnik Odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske policije, ispričao je u emisijji Milomira Marića "Goli život" manje poznate detalje likvidacije Željka Ražnatovića Arkana i njegovih prijatelja Dragana Garića i Milenka Mandića Mande u beogradskom hotelu "Interkontinental" (sada "Kraun plaza") 15. januara 2000. godine.

On je, pored ostalog, rekao da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobacila pištolj "valter PPK" kalibra 7,65 milimetara, koji je imala u tašni, telohranitelju Zvonku Mateoviću Miškinu. On je njenim pištoljem uspeo da rani Gavrića.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić, EPA

Ceca je sa Mateovićem sedela u butiku njene sestre Lidije 20 metara od separea u kome je sa prijateljima sedeo Arkan. Oni su popunjavali tikete za sportsku kladionicu, pa je Ražnatović rekao Ceci da sa Mateovićem ode u butik.

Dobrosav Gavrić Gavra je ranije ušao u hotel i seo u separe leđa na leđa sa onim u kom su sedeli Ražnatović, Mandić i Garić. U jednom trenutku Arkan se okrenuo i pogledao Gavrića sa kojim se leđima dodirivao. Nastavio je mirno da sedi sa prijateljima.

- Taj Gavrić je inače bio neupadljiv lik. Bio je pripadnik PJP (Posebna jedinica policije). U jednom trenutku izvadio je pištolj "CZ-99". Metak mu je već bio u cevi, zategao je oroz i Arkanu pucao u glavu. Ispalio je svoj trojici po metak u glavu i onda ih "overio" - kaže Popović.

Pogodak ispod pancira

Gavrić je, prema Popovićevim rečima, krenuo da izađe na rotirajuća vrata i to polako, bez trčanja.

- Iz butika je istrčao Zvnko Mateović. Imao ga je na nišanu i krenuo da opali, ali mu je zakovao pištolj. Ceca je iz svoje torbe izvadila pištolj "valter PPK" 7,65 milimetara i bacila mu ga. On je sa te daljine pogodio Gavrića tačno ispod pancira. Oštetio mu je i neke nerve oko kičmenog stuba i on je pao. Utrčali su Gagi Nikolić i Zoran Nikolić Pegla i pod pazuhe izvukli Gavrića kroz ona vrata. Ubacili su ga u auto koji je vozio Pitulić iz interventne ekipe i otišli su u Loznicu kod privatnog doktora - ispričao je Popović.

1 / 5 Foto: Instagram

Od aktera zločina u "Interkontinentalu" danas su živi jedino Dobrosav Gavrić Gavra i Dragan Nikolić Gagi, dok je ubijen Milan Đuričić Miki, a Zoran Nikolić Pegla preminuo je od side u zatvoru.

Miki i Pegla nisu živi

Gavrić je bio u bekstvu i boravio je u Južnoafričkoj Republici. Kad je ubijen vođa mafije u Kejptaunu, ispostavilo se da je Gavrić bio u njegovom obezbeđenju i uhapšen je u tom gradu. JAR odbija već godinama da izruči Gavrića Srbiji kako bi se stavila tačka na zločin u "Interkontinentalu".

Dragan Nikolić Gagi pobegao je sa izricanja presude na ponovljenom suđenju za trostruko ubistvo u "Interkontinentalu", ali je kasnije ponovo uhapšen i izdržava kaznu u požarevačkoj "Zabeli".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.