"ČEKAMO DOLAZAK BEBE": Maja Nikolić DIGLA NA NOGE objavom, a sada je usledio OBRT!
Foto: Youtube

sada je sve jasno

"ČEKAMO DOLAZAK BEBE": Maja Nikolić DIGLA NA NOGE objavom, a sada je usledio OBRT!

Svo troje u tinejdžerskim su godinama, najstarija ćerka samo što se nije ispunoletila, stoga ne čudi što je ideja da je Maja Nikolić po četvrti put trudna toliko nedavno uzbudila javnost

Objavljeno:

Osim uspešnom karijerom i skladnim brakom Maja Nikolić može da se pohvali potomcima, koji je svakodnevno uveseljavaju i čine ponosnom.

Deca Maje Nikolić, ćerke Tea i Tia i sin Darko izrastaju u odlične mlade ljude a sve zahvaljujući stabilnim porodičnim temeljima i pravim vrednostima koje im voditeljka i njen suprug Aleksandar Nikolić stalno usađuju.

Svo troje u tinejdžerskim su godinama, najstarija ćerka samo što se nije ispunoletila, stoga ne čudi što je ideja da je Maja Nikolić po četvrti put trudna toliko nedavno uzbudila javnost. Priče o voditeljkinoj novoj trudnoći potekle su nakon jedne njene objave sa mora.

1 / 5 Foto: Instagram

Naime, Maja se u trenucima dosade latila dopisivanja sa pratiocima od kojih je tražila da joj, ukoliko se dosađuju kao i ona, odgovore na nekoliko pitanja: O čemu sanjaju ovih dana, o čemu razmišljaju, šta ih brine a šta raduje. Svakakvih odgovora je tu bilo, ali jedan koji se tiče dolaska bebe na svet bio je toliko upečatljiv da ga je Nikolićeva podelila na svom storiju, a glasio je: "Čekamo dolazak bebe", čime je zbunila kako pratioce, tako i medije i širu javnost.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.