OVAKO NINA BADRIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Da li ste spremni da vidite PEVAČICINO PRAVO LICE? (FOTO)
Foto: Instagram

sigurno je niste videli ovakvu

OVAKO NINA BADRIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Da li ste spremni da vidite PEVAČICINO PRAVO LICE? (FOTO)

Ona je izabrala i crveni kupaći kostim koji je dodatno ulepšao njen izgled i ženstvenost. “Hvar” napisala je kratko Nina sa emotikonom crveng srca pored

Objavljeno:

Pevačica Nina Badrić ovog leta radi punom parom, te nastupe ima skoro svako veče. Ona je napravila mali predah na Hvaru gde se trenutno nalazi i objavom na društvenoj mreži Instagram napravila pometnju.

Poznato je da Nina svoju prirodnu lepotu neguje i eksponira bez šminke i bilo kakve dorade u brojnim aplikacijama koje su danas ljudima na raspolaganju. Atraktivna pevačica je upravo zbog toga dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Ona je izabrala i crveni kupaći kostim koji je dodatno ulepšao njen izgled i ženstvenost. “Hvar” napisala je kratko Nina sa emotikonom crveng srca pored, a neki od komentara koji se mogu naći ispod ove objave su:

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/badrich

”Ovoj ženi godine ništa ne mogu”, “Bomba”, “Zastao mi je dah”, “Najlepša bila i ostala”.

Podsetimo, Nina je nedavno napunila 50 godina i organizovala rođendansku proslavu kojoj su prisustvovali i pojedine kolege sa estrade. Pevačica Jelena Rozga je među prvima došla sa kolegom Petrom Grašom. Nasmejana Nina nosila je belu kreaciju od oko 1.800 evra koju je uparila sa providnim sandalama od oko 1.000 evra i oduševila sve.

Nina je ove godine imala još jedan razlog za slavlje. Prodala je stan i kupila drugi u centru Zagreba, koji je uredila po svojoj meri. Rešila se manijaka koji joj godinama nije dao mira i pratio je čak i do njene letnje oaze na Hvaru, prenosi 24sata.hr.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.