"TAKVI MASTURBIRAJU NA GEJ FILMOVE ZA ODRASLE": Poznati pevač izneo svoju TVRDNJU o Vujadinu Saviću!
Foto: EPA

EKSKLUZIVNO

"TAKVI MASTURBIRAJU NA GEJ FILMOVE ZA ODRASLE": Poznati pevač izneo svoju TVRDNJU o Vujadinu Saviću!

Bojan je sada nikad brutalnije progovorio o toj situaciji

Objavljeno: 19:34h
Lazar Stanušić

Ekipa Espreso portala je razgovarala sa Bojanom Tomovićem (40) koji intrigira javnost gde god da se pojavi.

Pevač je govorio za naš portal o gej paradi, te izneo svoje mišljenje o svemu, a onda je sve šokirao mišljenjem o Vujadinu Saviću.

Prisećamo, Vujadin je širio govor mržnje na svom profilu protiv pripanika lgbt populacije, a onda surovo izvređao devojku koja mu je to zamerila i pozvao je na intiman odnos.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

Bojan je sada nikad brutalnije progovorio o toj situaciji:

"Poznato je da su najveći homofobi zapravo prikriveni homoseksualci, nešto poput onog malog Vujadina Savića, on je peder koji vidim da javno ponižava pripadnike lgbt populacije. Takvi krišom masturbiraju na gej porniće. Pre par godina kada su u Crnoj Gori zvanično odobreni gay brakovi ja sam javno izjavio da bi rado pevao na tim svadbama."

Verujemo da posle ove izjave više ništa neće biti isto.

1 / 6 Foto: Starsport©

Inače, Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom.

Vujadin je izneo svoj stav, ali nije se tu zaustavio. Fudbaler se usudio da prostački vređa pripadnike LGBT populacije i poziva ih kod sebe kako bi on sa njima "završio posao".

Na društvenim mrežama isplivala je prepiska Savića sa jednom devojkom koja je na Instagramu prokomentarisala njegovu objavu.

"Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku", napisala je devojka.

"Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... Još nekih dva, tri dana biću sam kod koće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj**em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome... Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki. Ne znam kako ću ti prići... Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p*****. Nećete šetati", napisao je fudbaler koji sa glumicom Mirkom Vasiljević ima četvoro dece.

Devojka je kratko odgovorila bivšem fudbaleru Zvezde.

"Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine".

"Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi" dodao je Vujadin.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.