EKSKLUZIVNO! JOVANA JE OVDE LETOVALA! KOMŠIJE IZ STOLIVA OPLELE:Vršnjaci je nisu voleli jer je uvek bila iznad njih
Jovana Jeremić, Foto: Profimedia, Printscreen

espreso saznaje

EKSKLUZIVNO! JOVANA JE OVDE LETOVALA! KOMŠIJE IZ STOLIVA OPLELE:Vršnjaci je nisu voleli jer je uvek bila iznad njih

Espreso ekipa koja se nalazi na primorju otkrila je zapanjujuće detalje

Objavljeno: 10:04h

O Jovani Jeremić se uvek priča. Kako pozitivno, tako i negativno. Voditeljka ne prestaje da privlači pažnju i uvek je aktuelna.

Naime, Espreso ekipa koja se nalazi na crnogorskom primorju, svratila je do Stoliva, malog mesta u Bokokotorskom zalivu, gde Jovanini roditelji godinama poseduju kuću i gde je voditeljka kao dete provodila letnje raspuste.

Pitali smo komšije da nam kažu nešto više o Jeremićevoj i kakva je bila kao devojčica. Sreli smo jednu baku koja je dobro poznaje još od detinjstva i koja je i dan danas obožava:

- Jovana je uvek bila dete koje ne možeš da ne primetiš. Još kao mala je pravila modne revije, tražila da svi sa ponte gledamo u nju. Uvek vrlo komunikativna, entuzijastična... ma ista kao i danas, ništa se nije promenila - rekla je komšinica.

Međutim, nemaju baš svi lepo mišljenje o voditeljki. Kako ima onih koji je vole tako ima i onih koji je ne vole. Upitali smo dve devojke iz mesta koje su Jovaninih godina kakva je bila voditeljka a one su nam otkrile sledeće:

- Katastrofa, smaračica! Niko nije hteo da se druži sa njom, uvek se privaljivala i kada je niko ne pozove... mira nismo imali od nje, bežale smo i skrivale da nas ne vidi... jako naporna persona - ispričale su devojke koje su želele da ostanu anonimne.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Dečko iz obližnje radnje nam je rekao da voditeljka i danas u ovo vreme svrati da poseti svoje. I da je, kako kaže, njena energija ostala nepromenjena:

- Video sam je prošle godine kod svojih sa ćerkicom, od jutra je bila na plaži, plivala, sunčala se, bila je aktivna kao i uvek. Uvek se prolaznicima javi i nije onakva kao što je vidimo na TV-u. Ostala je pristojna i lepo vaspitana, nasmejana i vedra - rekao je on.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić našla se nedavno u centru medijske pažnje, kada je dobila pretnje od nepoznatog čoveka, koji se poziva na ozloglašenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Jovani je muškarac pretio zbog Maje Marinković, nakon čega se oglasila i starleta, ali i Tamara Đurić.

Jovana Jeremić, Tamara Đurić
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso/Ana Adamović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.