SVAKU BORU NOSI I ISTIČE SA PONOSOM! Najlepša žena sveta STARI i ne želi da se podvrgne estetskim zahvatima! (FOTO)
Monika Beluči, Foto: Profimedia

pametno!

SVAKU BORU NOSI I ISTIČE SA PONOSOM! Najlepša žena sveta STARI i ne želi da se podvrgne estetskim zahvatima! (FOTO)

Lepa Italijanka se ne plaši starenja i ponosno šeta crvenim tepihom sa sve viškom kilograma i borama oko vrata i očiju, jer stariti je ljudski.

Objavljeno:

Glumica Monika Beluči (57) je žena od krvi i mesa i, na žalost ili sreću mnogih, činjenice je da čak i ona stari. Za razliku od mnogih dama koje su podlegle čarima estetske i plastične hirurgije Monika je ostala za sada čvrst karakter.

- Biti lep sa 25 to je normalno, ali biti lep sa 35 i 45 to je umetnost - poznata je izreka jedne od najlepše žene na svetu.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodno da ostare na drugačiji način - rekla je za medije Monika koja je odavno rešila da se ne opterećuje starenjem.

Glumica je u dugogodišnjem braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom koji je trajao od `99. do 2013. godine dobila 2 ćerke. Ona je decu dobila u poznijim godinama, prvu ćerku Devu je rodila sa 40, a drugu, Leoni, sa 45.

- Postoji mnogo različitih faza u životu. Kada ste veoma mladi, imate ono što u Francuskoj zovu lepotom đavola, koja je sasvim prirodna. To je lepota mladosti, lepota biološkog trenutka u vašem životu. I život ide dalje. Fizički izgled stari i moramo da se nosimo sa tim. Ne možemo ništa da uradimo. U isto vreme imamo sreće, jer ako ostarimo znači da živimo dug život. Kako telo ide dole, duša raste -

Na Instagramu su osvanule fotografije glumice koja krajem septembra puni 58 godina, i polako se približava 7. deceniji. Ona je na njima u crnom, što je boja za koju se Monika često opredeljuje. Zakopčana je do grla, a znaci bora su primetni na njenom vratu, oko usana i na očima. Vidno je i da se poneka seda provukla kroz i dalje gustu glumičinu kosu, a ono što najviše pada u oči su istaknuti podočnjaci.

Monika je izgleda tron prepustila ćerki Devi koja ima17 godine i uveliko krstari modnim pistama.

Belučijeva je rešila da ostari dostojanstveno. Ona se ne libi da telo koje i dolikuje ženi od 57 godina bez imalo bojazni prošeta crvenim tepihom, bez odstranjivanja sala sa stomaka, podizanja zadnjice i brojnih drugih intervencija. Izgleda da su mnogi očekivali da će nekadašnja najlepša žena sveta učiniti sve kako bi ostala večno mlada, poput Šer možda, pa je većina ostala blago razočarana podatkom da je lepa Italijanka ipak rešila da prirodno ostari, bez strahova i paranoja od starosti.

Česta je njena izjava da je stariti ljudski. Budući da je neko morao da kaže svetu da stariti uopšte nije sramota, pretpostavljamo da bolja osoba od Monike to nije mogla da bude.

- Bez botoksa i operacija, samo prirodna lepota -

- Koliko je dostojanstvena. Divno! -

- I sa borama je prelepa dama -

- Fascinantna žena, oduševljena sam! -

- Volim način na koji ona priča, nije sve ni u izgledu, ova žena je hodajući seksipil -

- I dalje je jedna od najlepših žena na svetu - samo su neki od komentara na njene poslednje fotografije.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.