BOJANA BAROVIĆ POKAZALA STOMAK: PRVA FOTKA lepe manekenke od objave O TRUDNOĆI! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Bojana Barović

PRELEPA!

BOJANA BAROVIĆ POKAZALA STOMAK: PRVA FOTKA lepe manekenke od objave O TRUDNOĆI! (FOTO)

Trudna Bojana Barović blista

Objavljeno:

Da je po treći put trudna Bojana Barović saznalo se pre manje od dve nedelje, a osim što je radosnu vest potvrdila bivša menekenka na tu temu nije želela mnogo za medije da govori. Bojana sa suprugom, muzičarem Nikolom Rokvićem ovih dana uživa u letnjem odmoru i predahu od profesionalni obaveza, a iako za sada, po principu da ne čuje zlo, o trudnoći ćuti, pristala je da sa pratiocima na "Instagramu" podeli prvu trudničku fotografiju.

Na slici trudna Bojana Barović leži na drvenoj ležaljci pored bazena odakle se prostiire divan pogled, a budući da na njenom licu stoji blag osmeh i sjaj u očima verujemo da se tada iza kamere našao niko drugi do njen izabranik.

Zaključak onih koji su ispratili ovaj Bojanin potez jeste da manekenka nestrpljivo čeka dolazak trećeg člana porodice na svet, u čemu joj se naravno pridružuje i Nikola. Od momenta kada je saznao da će po treći put postati otac muzičar je vrlo brižan prema supruzi, ugađa joj u svemu, nastoji da je odmeni oko domaćinstva i dece Leone i Simeona, koje lagano priprema na to da će uskoro sobu deliti sa još jednim bratom ili sestrom.

Bonus video:

00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.