BRAČNE MUKE! OVO JE NOVI ŽIVOT FILIPA I ZA ALEKSANDRU TU NEMA MESTA: Izdaja se desila kada se najmanje nadala!
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

PROMENA!

BRAČNE MUKE! OVO JE NOVI ŽIVOT FILIPA I ZA ALEKSANDRU TU NEMA MESTA: Izdaja se desila kada se najmanje nadala!

Problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović često su tema medija

Objavljeno: 13:17h

Konstantno se problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović nižu, bar je to pretpostavka medija i javnosti, koji supružnike posmatraju pod lupom i obavešteni su o svakom njihovom koraku. Novi potez mladog Živojinovića, koji je godinama radio kao ugostitelj, pa producent navodno je pripretio da još jednom unese razdor i iz korena naruši odnos pevačice i njen emotivnog izabranika.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/f.zivojinovic

Filip je, naime, odlučio da se posveti režiji, stoga je više od milion evra uložio u snimanje filma u kojem će se naći slavna lica iz glumačkog sveta, a taman kada su svi pomislili da će se i za Aleksandru tu naći mesta, u medije je isplivao podatak da novopečeni reditelj svoju dragu nije uzeo u obzir.

Za razliku od javnosti koja je ovaj potez sina Bobe Živojinovića doživela kao izdaju supruge, Aleksandra u tome nije videla problem. Izlet u glumačke vode u seriji "Ubice mog oca" upravo joj je bio to samo izlet nakon čega je istakla da se više pred kamerama u te svrhe neće naći.

– Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica – rekla je Prija, koja uveliko priprema veliki koncert u Beogradu, te stoga ni ne bi imala vremena da se bavi Filipovim novim projektom.

Ako se sve navedeno uzme u obzir zaključuje se da će problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović ovoga puta i konkretno zbog pomenute teme izostati, te da će supružnici u narednom periodu biti isključivo podrška jedno drugome u novim profesionalnim izazovima.

Bonus video:

03:13

PRIJOVIĆKA BLISTALA U HALJINI KOJA ĆE SE SVIDETI MNOGIM ŽENAMA Na njoj je sve bilo svedeno i lepo S*KSEPIL I GRUDI U PRVOM PLANU

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.