"DEVIN IMA SAMO JEDNOG OCA": Miroslav Ilić iznenadio odlukom o nepriznatom sinu!
Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

opa!

"DEVIN IMA SAMO JEDNOG OCA": Miroslav Ilić iznenadio odlukom o nepriznatom sinu!

Porodični život Miroslava Ilića nije tako idiličan kao pre skandala koji ga je zadesio

Objavljeno: 07:23h

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su medijski natpisi o navodnom vanbračnom sinu kojeg je pevač stekao tokom jedne turneje u Americi.

Naime, njegov nepriznati tridesetogodišnji sin Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni te da se iz te romanse rodio Devin.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Devin Antonović nosi prezime bivšeg Mirjaninog supruga Danijela, međutim majka i sin bili su odlučni u odluci da svoju stranu priće isteraju do kraja i dokažu očinstvo.

Po navodima Mirjane Antonović to im je nedavno i pošlo za rukom te je otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se po tom pitanju i kratko stavio do znanja da ostaje pri svom stavu:

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav.

Bonus video:

03:38

Aca Lukas i Miroslav Ilić zadruženi za dobru atmosferu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.