MIRKA VASILJEVIĆ ĆE FRAPIRATI SRBIJU, PRIZNALA JE SVE: "Vujadin ima svoje MUŠKE AKTIVNOSTI"
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

kakav šok

MIRKA VASILJEVIĆ ĆE FRAPIRATI SRBIJU, PRIZNALA JE SVE: "Vujadin ima svoje MUŠKE AKTIVNOSTI"

Glumica kaže da se oko dece sve dogovaraju i da timski donose odluke

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević otvorila je dušu o novom članu porodice, mužu Vujadinu Saviću i svim izazovima koje nosi velika šestočlana porodica.

Mirka i njen suprug Vujadin već duže žive na relaciji Kipar-Beograd. Glumica kaže da kada su u inostranstvu, ona je domaćica, dok je u Beogradu situacija malo drugačija.

- Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv.

1 / 5 Foto: Printscreen

Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno - rekla je glumica.

Glumica kaže da se oko dece sve dogovaraju i da timski donose odluke.

- Oko dece je sve stvar dogovora. Dešava se i da je on loš policajac, dešava se i da to nekada budem ja. Sve radimo timski i međusobno se podržavamo u odlukama. Drago mi je kada deca kažu da podjednako vole i mamu i tatu - rekla je Mirka Vasiljević za "Kurir".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.