CECA BOJKOVIĆ ISPRIČALA SVE O CRNOJ SUDBINI SVOJE ĆERKE: "Nikada neću imati unuke"
Foto: Dragan Kadić

potresno

CECA BOJKOVIĆ ISPRIČALA SVE O CRNOJ SUDBINI SVOJE ĆERKE: "Nikada neću imati unuke"

"- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli"

Objavljeno: 08:22h

Zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti, glumica Svetlana Bojković je sa izvesnom lakoćom savladavala pojedine životine teškoće. Bila je svojoj ćerki veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo.

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela.

Kako kaže za Gloriju, svojoj ćerki, glumici Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica. Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

- Najviše sam se radovala - priča Svetlana, kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac.

1 / 4 Foto: Printscreen

Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.