ŽIVI SKROMNO! Ovo je PRVA ŽENA Olivera Ivanovića sa kojom ima tri sina: U porodici se o Mileni NE PRIČA, evo zašto!
Foto: Printscreen/facebook

niste znali!

ŽIVI SKROMNO! Ovo je PRVA ŽENA Olivera Ivanovića sa kojom ima tri sina: U porodici se o Mileni NE PRIČA, evo zašto!

Prva žena Olivera Ivanovića živi skromno i povučeno

Objavljeno: 07:49h

Marina Ivanović, prva žena Olivera Ivanovića živi jednostavnim, skromnim životom u Kosovskoj Mitrovici dok su trojica sinova koje ima iz braka sa tragično nastradalim političarem, stacionirani u Beogradu.

Ova otmena dama živi običnim, porodičnim životom i svoju privatnost ne izlaže očima javnosti, a u jednom od retkih intervjua koji je dala za medije osvrnula se na život i brak sa pokojnim suprugom, iz kog se može naslutiti da nema preterano lepe reči o Oliverovoj udovici Mileni Ivanović Popović.

Oliver Ivanovic
foto: Pritnscreen

- Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi. Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih. I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu. Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno. Stav porodice Ivanović je da se nikada ne komentarišu izjave Milene Popović - izjavila je svojevremeno Marina i dodala:

-Moja deca i ja živimo skromno. Ja živim i radim u Mitrovici. Deca su u Beogradu. Najmlađi i najstariji su podstanari, a srednji je zasnovao porodicu i živi u svom stanu. Imam troje unučadi, dve unuke koje su imale priliku da ih deda Oliver nosi u naručju, a maleni unuk je rođen kasnije. Njih dve, kao sada prave devojčice redovno pale sveće dedi na grobu. Najvažnije mi je da budemo zdravi, složni i živimo pošteno i časno, baš kako se živelo u kućama Oliverovih i mojih roditelja - ispričala je prva žena Olivera Ivanovića.

Podsećanja radi, Oliver je nakon razvoda sa Marinom upoznao Milenu kojom se kasnije oženio i dobio sina. Milena Ivanović je jednom prilikom govorila da je njihov susret bio slučajan, a da je zbog razlike u godinama veza naišla na neodobravanje.

1 / 3 Foto: youtube/printscreen

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.