TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI!
Tanja Savić, Foto: Instagram

šok

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI!

Ne zna gde joj je glava koliko radi

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić jedna je od retkih takmičara "Zvezda Granda" koja je napravila veliku i uspesnu karijeru koju gradi i danas. Međutim, pevačica ima toliko nastupa da su infuzije i vitamini bili neophodni kako bi stajala na nogama.

Ćerka Baneta Bojanića, Aleksandra, napunila 18 godina, a tim povodom pevač je napravio veliku proslavu. Među zvanicama našla se i Tanja Savić koja se na slavlju zadržala kratko, jer je žurila na nastup, pa priznala da jedva uspeva sve da postigne.

- Ne pitaj me kako, ne znam. Uz infuzije i vitamine se nekako izdrži. Takav je naš način života. Radimo noćne smene, a ujutru smo aktivni sa decom, treba sve to izdržati. Šminka prekrije umor, mi žene smo tu u malo boljoj poziciji - rekla je Tanja, pa istakla da je uskoro čeka zasluženi odmor:

1 / 7 Foto: instagram/tanja_savic_private

- Idem u Hurgadu sa decom, pododično. Bili smo u Crnor Gori skoro i radno i paradno, malo sam radima, malo odmarala, ali ću imati devet dana samo za sebe.

Tanja je jedina od njene generacije takmičara "Zvezda Granda" koja je dostigla taj nivo uspeha i popularnosti. Kako kaže, rado se priseća tih mlađih dana.

- Setim se tog lepog perioda, najlepšeg, kada smo svi počinjali. Svi smo bili kao Brena, harali smo Srbijom i Balkanom. Radili smo po dva nastupa na dan, bili smo mladi. Zato sam ja sada ovde gde jesam, zahvaljujući mojoj publici koja me podržava i danas. Nažalost, nisam ostala u kontaktu sa ostalima iz takmičenja, jer je svako krenuo svojim putem. Imamo svi decu, porodicu, pa nemamo vremena. Čujem da se Bane Mojićević nešto mota po Smederevu, pa se možda i sretnemo.

Bonus video:

03:07

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Sve se desilo dok je bila na moru, dva dana na plaži bila, ostatak odmora provela po bolnicama!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.