IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA! SVI BULJE U FOTKU MATORE IZ MLAĐIH DANA: Duga kosa, grudi, ŽEŠĆA OD STARLETA!
Foto: Printscreen/instagram/matora23

šok foto!

IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA! SVI BULJE U FOTKU MATORE IZ MLAĐIH DANA: Duga kosa, grudi, ŽEŠĆA OD STARLETA!

- Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće!

Objavljeno: 13:53h

Za lik i delo Jovane Tomić Matore, učesnice "Zadruge", od početka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima vezuju se mnoge kontroverze. Ona je uspela da skrene pažnju miliona gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, za koji mnogi komentarišu da je svojstven muškarcima, a šuškalo se i da je naklonjena istom polu.

To je potvrđeno i u rijalitiju "Zadruga" gde se zaljubila u manekenku Sanju Stanković, o čemu je pred kamerama Televizije Pink u više navrata otvoreno govorila, a na mrežama je osvanula stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.

Na pomenutoj fotografiji od pre nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, retko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i isfeniranu kosu, bez koje većina devojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

- Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovek bila uvek i biće - piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora i Viktorija Mitrović Viki sedele su u dvorištu Zadruge jednom prilikom i pričale o intimnim odnosima, što je Matoru nateralo da otkrije sa kime je imala odnose:

-Sa Tićom Ajfon sam doživela takav orga**m, da to nije normalno. Imala je ribu pre toga, pa se onda udala. Koje sam ja gov*o, išla sam da kupujem sveske za školu, pre nego što sam ušla ovde. Neka ti je zet ispričao sek**alno iskustvo. Znam ko je dobar na or**u ovde iz kuće - rekla je Matora.

-Znam i ja - rekla je Viki.

-Jedva čekam da probaš sa mnom, nikada više nećeš pomisliti na pen*s. Čorba me naučio kako to, neka crnkinja mu rekla. Izbaciš klit*ris i onda radiš ovako. Skupiš i ovako... Dugujem Ermini jednu si*u i Mc Aleks ću da platim, ima da je napravim da bude top - rekla je Matora.

1 / 5 Foto: Printscreen / Instagram

Bonus video:

02:04

U KRATKOJ SUKNJICI ZAGREJALA STUDIO! Sanja Stanković se SPUSTILA u emisiji UŽIVO, a potom OSTAVILA SVE BEZ DAHA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.