LJUBIČASTOM KOSOM SE ISTAKLA NA ESTRADI! Važila je za jednu od najlepših, IZNENADIĆE VAS kako Buba izgleda danas!
Foto: Printscreen Instagram/bubamiranovic.official

povukla se

LJUBIČASTOM KOSOM SE ISTAKLA NA ESTRADI! Važila je za jednu od najlepših, IZNENADIĆE VAS kako Buba izgleda danas!

Ekscentrična frizura bila je njen zaštitni znak

Objavljeno:

Pevačica Biljana Bosiljčić bila je jedna od najlepših žena na estradi kada se pojavila na muzičkoj sceni početkom devedesetih godina. Vitkim stasom i seksepilnim izgledom, odmah je privukl veliku pažnju, dok je ljubičasta kosa bila njen zaštitni znak.

Javnosti je poznatija pod umetničkim imenom Buba Miranović, po kojem je mnogi i danas pamte. Iako je pretežno pevala folk pesme, snimila je i nekoliko numera u pop maniru. Ono što mnogi nisu znali jeste da se jedno vreme bavila i manekenstvom, međutim, muzika je ipak bila njena velika ljubav.

Buba se sa estrade povukla 2008. godine i napravila pauzu sve do 2011. kada je snimila povratnički singl “Dok sam živa”. Neki od njenih najpoznatijih hitova su: “Ženska pamet”, “Kockar”, “Jagnje moje”….Prva ploča je prošla relativno zapaženo zahvaljujući pesmi „Ja odlazim”, sa kojom se prvi put pojavila u emisiji “Disko – Folk”. U produkciju Zam prelazi 1992. i izdaje album „Šu, šu”. Sa ovim albumom postaje popularnija i na njemu su se našla 2 hita: „Dođi da se zezamo” i naslovna numera.

Ono što mnogi nisu znali jeste veoma posvećena obrazovanju, te sa dve završene srednje škole – medisinskom i muzičkom, a kasnije i Pravnim fakultetom, spada u najobrazovanije dame sa estrade.

Sa nepunih 20 godina udala se za Žiku Bosiljčića sa kojim ima dvoje dece Kristinu i Filipa. Zanimljivo je da je pevačicin naslednik gotovo jednako poznat javnosti i često viđen u društvu javnih ličnosti, a posebno sportista.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/bubamiranovic.official

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.