PRED OVOM ŽENOM ŽELJKO MITROVIĆ NE SME DA ZUCNE! Kontroliše njihovu porodicu a nije mu MAJKA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

opa!

PRED OVOM ŽENOM ŽELJKO MITROVIĆ NE SME DA ZUCNE! Kontroliše njihovu porodicu a nije mu MAJKA! (FOTO)

Niste znali ko je jako bitna osoba Milici i Željku!

Objavljeno: 13:27h

Neko bi u opisu fotografije koja je pred vama napisao „majka Milice Mitrović“, ali nije isključena ni asocijacija „tašta Željka Mitrovića“. Ipak, nije mala stvar kad je ćerka u braku sa čelnim čovekom najgledanije televizije u zemlji.

Šalu na stranu, iako je Milica Mitrović ceo profesionalni život provela u medijima, od „Trećeg kanala“ do „Pink televizije“, sama je retko davala intervjue, a sporadične izjave uglavnom su se odnosile na poslovne uspehe ili su se ticale njenih ćerki, Kristine i Andree, na koje je vrlo ponosna.

Gospođa Dušanka Pašić, ili Duda, kako je najbliži oslovljavaju, proletos je napunila osamdeset godina, a Milica je tom prilikom podelila kadrove sa porodičnog slavlja.

Ovih dana objavila je još jednu maminu sliku, ovog puta iz Kana, na kojoj gospođa Pašić pozira na terasi vile, držeći u rukama dva mala bela psa.

Odnos Željka Mitrovića i Dušanke je pun poštovanja, da šta god da tašta zatraži ili kaže zet stoji u stavu mirno i uz dogovore godinama već imaju skladan odnos.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:10

Željko Mitrović sa Filipom i Dalilom na žurki Zadruge 5

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.