ZVALI SU JE "BAMBI", A SADA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH U SRBIJI: Ovo su RANI RADOVI velike MOĆNICE i porodične žene!
Milica, Foto: Printscreen/jutjub/treceoko

da li je moguće?

ZVALI SU JE "BAMBI", A SADA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH U SRBIJI: Ovo su RANI RADOVI velike MOĆNICE i porodične žene!

Već 25 godina je sa njim u skladnom braku!

Objavljeno:

Milica i Željko Mitrović već više od 25 godina su u braku i krase vrh svih rekorda gledanosti kada su u pitanju televizije.

Njihovi inovativni projekti poput ”Farma”, ”Dvor” i ”Zadruga” zabeležili su izvanredne rezultate, a ličnosti koje su učestvovale u tim projektima sada imaju velike karijere.

Milica Mitrović, željko Mitrović
foto: Printscreen Instagram

Javnost je već upoznata da je radila kao novinarka „Trećeg kanala“. Vodila je emisije „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Nakon što je njen suprug Željko Mitrović osnovao „Pink“ postala je direktorka pomenute televizije, a neko vreme kasnije glavna i odgovorna urednica „City recordsa“.

Majka je dve ćerke Kristine i Andree koje je dobila u braku sa Željkom. Iako se ne odvajaju, osim kada su u pitanju poslovne obaveze, mediji prenose da supružnici nemaju isti muzički ukus, pa je to jedina stvar oko koje se ne slažu.

1 / 7 Foto: Instagram

Sa svojih 50 godina ona i dalje izgleda mladoliko. Otvorivši nalog na Instagramu, javnost ima veći pristup informacija o njenom životu sa suprugom i ćerkama.

Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju.

1 / 5 Foto: Printscreen

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske.

Bonus video:

00:41

Luksuzni dom Željka i Milice Mitrović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.