OGLASILA SE MARIJA KULIĆ NAKON MORBIDNOG POTEZA SAŠKE KARAN: Traži reakciju NADLEŽNIH
Foto: Profimedia, Emilija Jovanović

šok

OGLASILA SE MARIJA KULIĆ NAKON MORBIDNOG POTEZA SAŠKE KARAN: Traži reakciju NADLEŽNIH

Na kraju, pevačica je rekla za medije da se u njenoj objavi ne radi o Miljani, već o kućnom ljubimcu.

Objavljeno: 21:32h

Nakon što je Saška Karan na društvenim mrežama objavila morbidnu poruku da je Miljana Kulić umrla, oglasila se i njena majka Marija Kulić.

Rijaliti učesnica i pevačica objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj piše da ja Miksi umrla.

Svi su pomislili da misli na Miljanu Kulić, koja se nalazi u teškom stanju u KC Srbije, a koju je pevačica nedavno već komentarisala.

- Miksi je, nažalost, umrla. Preseo mi je odmor, javili su mi da ipak, posle svega, nije izdržala. Užas, užas - napisala je Saška.

1 / 7 Foto: Kurir

Na kraju, pevačica je rekla za medije da se u njenoj objavi ne radi o Miljani, već o kućnom ljubimcu.

- U pitanju je pas moje komšinice u Beogradu. Pas se zove Miksi. Nisam mislila na Miljanu Kulić, ne daj Bože. Njoj bih poručila da izdrži - rekla je Saška za "Informer".

Ovim povodom oglasila se i Miljanina majka Marija, koja je besna i zgrožena pevačicinim postupkom.

- Ta žena je za Toponicu! Po nju, stvarno, treba da dođe policija i odvede je u ludnicu, da je psihijatri ispitaju i zatvore! Možda je opasna za okolinu, ako je spremna da objavi nešto tako. Sram je bilo! Ima i ona ima bolesno dete koje ima problema sa srcem. Tako da se igra sa informacijama o mom detetu koje se bori za život!? To može samo zla i nenormalna osoba. Ta žena se stalno "kači" na moju Miljanu, ne znam zašto. Kako možeš da pljuješ po nekome dok se taj neko bori za život?! Zgrožena sam, zaista - rekla je Marija ljuto i vidno uznemireno, pa je priznala kako se ona trenutno oseća:

- Nije mi dobro, pogotovo kada sam videla ovo. Mi niti spavamo, niti jedemo, samo čekamo da nam jave da li je Miljana dobro. Nemam reči za lekare u Beogradu i Nišu, sjajni su. Brinu o njoj sve vreme, svaka im cast! Nigde nisam videla ovakvu bolničku negu kao ovde - rekla je Marija, pa otkrila da li se čuje sa ćerkom:

- Nažalost, nemam nikakvu komulikaciju sa njom, jer su telefoni strogo zabranjeni, ali me doktori redovno obaveštavaju o njenom zdravstvenom stanju. Samo da ona bude dobro, sve ostalčo ćemo lako.

Marija Kulić
foto: Kurir

Bonus video:

00:05

Siniša Kulić slomljen zbog Miljaninog zdravlja, stanje prati od kuće

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.