SOFIJA RAJOVIĆ DOŽIVELA NEZGODU, HITNO SE OGLASILA: Reakcija njenog muža SVE ŠOKIRALA!
Foto: Damir Dervišagić

OGLASILA SE

SOFIJA RAJOVIĆ DOŽIVELA NEZGODU, HITNO SE OGLASILA: Reakcija njenog muža SVE ŠOKIRALA!

Međutim, na putovanju ih je dočekala jako neprijatna situacija.

Objavljeno:

Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti, a o njenom izabraniku se ne zna gotovo ništa. Ipak, glumica u poslednje vreme sve češće obaveštava svoje pratioce o novim dešavanjima u braku.

Divno bračno putovanje, muž Sofije Rajović, organizovao je glumici. Supružnici, koji su se jedno drugome zakleni na večnu ljubav u februaru, otputovali su Meksiko i odseli u takozvanim nomadskim drvenim, ali vrlo komfornim i luskuznim kućama.

Sofija Rajović
foto: Goran Sivački

Međutim, na putovanju ih je dočekala jako neprijatna situacija. Rajovićeva i njen izabranik krenuli su u vožnju kada je počeo pljusak, par minuta pre toga ona je, kako je navela, zamolila supruga da otvori krov, što je on i učinio zbog čega im je od privatnih stvari, preko kompjuterske table, sve u kolima pokislo.

Muž Sofije Rajović, međutim, na to nije odreagovao kao ma koji drugi muškarac koji brine o automobilu, već je imao strpljenja za svoju tek venčanu suprugu i uprkos kiši uslišio joj molbu do kraja.

Prva bračna trzavica Sofije i njenog emotivnog partnera završila se u miru a glumica je onima koji su imali prilike da pogledaju fotografije i sačekaju epilog poručila:

- Nađite muža koji će svakako da otvori krov, jer se vama tako sviđa - napisala je ona.

1 / 2 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.