BAKA PRASE ZA NOĆ ZARADIO VRTOGLAVU CIFRU: Ovo čak ne mogu ni MILIONERI!
Foto: Ana Paunković

otkrio

BAKA PRASE ZA NOĆ ZARADIO VRTOGLAVU CIFRU: Ovo čak ne mogu ni MILIONERI!

Pravo uzbuđenje je počelo kada su legle i veće cifre, od 200 i 500 evra.

Objavljeno:

Bogdan Ilić, u javnosti poznat kao Baka Prase, odlično zarađuje od pregleda na svom Jutjub kanalu, a sada se pohvalio i koliko novca je uzeo od donacija svojih fanova i to samo za jedno veče.

Nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, Bogdan se na neko vreme povukao iz javnosti, te napustio svoju zemlju. Po povratku u Srbiju on je odlučio i da na još jedan način uveća zaradu. Počeo da radi uživo uključenja na Jutjub platformi, gde su mu sabskrajberi uplaćivali donacije.

1 / 5 Foto: Youtube

Kada je video da su počeli sa uplatama od po 20 i 50 evra, Baka Prase je bio srećan, ali pravo uzbuđenje je počelo kada su legle i veće cifre, od 200 i 500 evra.

"Idemo, 200 evra, Luka 200 evra, Marko 200 evra. Preko 2.500 evra. Šta je ovo? 500 evra. Gledaj ovo, 5.500 ljudi u 4 ujutru", vikao je Baka dok je radio lajv.

Da to nije konačna cifra, potvrdio je ujutru, kada se probudio i otkrio da je za veče uzeo 4.000 evra, što je oko 6 prosečnih srpskih plata.

"Ono kad se probudiš posle najjačeg lajva ikad, 130.000 ljudi, 5.500 uživo u 4 ujuturu, 4.000 evra donacija, našao novu devojku, hvala svima", napisao je Baka na Instagramu.

Baka Prase
foto: Instagram

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.