ŽENA KOJA JE RODILA I ODGAJILA VELIKU ŠEFICU, VLASNICU PINK IMPERIJE: Milica je jako vezana za majku, OVO JE DUDA!
Foto: Printscreen Instagram

niste znali!

ŽENA KOJA JE RODILA I ODGAJILA VELIKU ŠEFICU, VLASNICU PINK IMPERIJE: Milica je jako vezana za majku, OVO JE DUDA!

Tašta Željka Mitrovića najvažnija je osoba u životu njegove supruge

Objavljeno: 13:51h

Tašta Željka Mitrovića, Duda igra značajnu ulogu u životima porodice Mitrović te ne čude česte objave na "Instagramu" koje Milica posvećuje svojoj majci.

Duda je nedavno napunila 80 godina te proslavila ovaj bitan datum u velikom stilu, a da je i te kako obožavana od porodice Mitrović svedočile su slike sa ove proslave.

Sada je Milica ponovo raznežila mnoge najnovijom fotografijom koju je podelila i mnogi se pitaju kako je moguće da Duda u devetoj deceniji izgleda toliko mlađe.

Pitomog lica i blagog osmeha Duda je pozirala sa dva preslatka ljubimca u naručju te pobrala brojne pohvale Miličinih pratilaca.

Komplimenti na račun simpatične bake ne prestaju da se nižu i ne sumnjamo da je upravo ona ta koja porodicu okuplja na nedeljnom ručku.

Podsetimo, Milica i Željko Mitrović već više od 25 godina su u braku i krase vrh svih rekorda gledanosti kada su u pitanju televizije.

Njihovi inovativni projekti poput ”Farma”, ”Dvor” i ”Zadruga” zabeležili su izvanredne rezultate, a ličnosti koje su učestvovale u tim projektima sada imaju velike karijere.

Milica Mitrović
foto: Printscreen Instagram/milica.mitrovic.pink

Javnost je već upoznata da je radila kao novinarka „Trećeg kanala“. Vodila je emisije „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Nakon što je njen suprug Željko Mitrović osnovao „Pink“ postala je direktorka pomenute televizije, a neko vreme kasnije glavna i odgovorna urednica „City recordsa“.

Majka je dve ćerke Kristine i Andree koje je dobila u braku sa Željkom. Iako se ne odvajaju, osim kada su u pitanju poslovne obaveze, mediji prenose da supružnici nemaju isti muzički ukus, pa je to jedina stvar oko koje se ne slažu.

Sa svojih 50 godina ona i dalje izgleda mladoliko. Otvorivši nalog na Instagramu, javnost ima veći pristup informacija o njenom životu sa suprugom i ćerkama.

Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju.

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske.

1 / 7 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

00:10

Željko Mitrović sa Filipom i Dalilom na žurki Zadruge 5

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.