DA SE SMUČI ŽIVOT! PROCURELE EKSPLICITNE SLIKE INTIMNOG ODNOSA DIVNE I MARKA DNK: Sve u GRO PLANU i EKSTAZI!
Foto: printscreen

FOTO 18+

DA SE SMUČI ŽIVOT! PROCURELE EKSPLICITNE SLIKE INTIMNOG ODNOSA DIVNE I MARKA DNK: Sve u GRO PLANU i EKSTAZI!

Ulazite na sopstvenu odgovornost!

Objavljeno: 13:15h

Marko Kocić i Divna Milanović su definitivno bili jedan od parova sezone u "Zadruzi" o kom se najviše polemisalo, kako među publikom, tako i među Zadrugarima

Nekadašnji učesnici emisije "DNK" naročito su zanimljivi tada bili svojim rijaliti-cimerima koji su ih često špijunirali ne bi li ih zatekli u toku intimnog čina, što im je nekoliko puta pošlo za rukom, a isto to nije promaklo ni kamerama.

Sudeći po fotografijama koje su isplivale iz Zadruge i završile na društvenim mrežama, da se zaključiti da su se Divna i Marko prepustili strastima žestoko strastima, ne mareći tada za kamere u hotelskoj sobi.

Na njima se mogu videti eksplicitni prizori, koji su izazvali veliko interesovanje, ali i zgražavanje mnogih.

Podsetimo, Marko Kocić i Divna Milanović dospeli su u žižu intresovanja javnosti kada su se pojavili u emsiji DNK, a nakon učešća u Zadruzi 1, pre dve godine, potpuno su se povukli iz javnosti.

Još tokom trajanja rijalitija njima je Centar za socijalni rad uzeo ćerku Kristinu, a nakon Zadruge njih dvoje dobili su sina. Trenutno deca nisu kod njih, a očekuju da ih vrate do jula sledeće godine.

Od emisije DNK ništa se nije promenilo, pa tako ovaj par ističe da imaju otvorene odnose, a i jedno i drugo varaju u braku.

- Prvo da je dobar muž, jeste. Za ove devojke, ne idemo tamo, još je i gori - rekla je Divna za Premijera - Vikend specijal.

Divna DNK, Marko DNK
foto: Printscreen

- Kažem: "Divna, idem do prodavnice", pa odem kod neke, da završim posao - rekao je Marko na šta se divna nadovezala:

- Ima i jedan moj, nevažna je osoba... Deca nisu kod nas, ali će se vratiti do jula meseca. On je veliki sad, ima žućkastu kosu, Kristina nam pošla u vrtić.

Divni i Marku je Centar za socijalni rad u Svilajncu još tokom učešća u Zadruzi ćerku dao u hraniteljsku porodicu, jer dete nije imalo adekvatne uslove za život.

Drugo dete, sina Ivicu, Divna je rodila u aprilu 2019. godine.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - rekla je tada Divna dodavši da će joj Centar za socijalni rad "za nekoliko dana vratiti ćerku Kristinu".

1 / 3 Foto: printscreen

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.